sâmbătă, 16 martie 2013

Anti-plictiseala

Era ora 2 dimineata. Paharele erau goale, telefoanele tiuiau, anuntand ca raman fara baterie si nici tigari nu mai aveam... Plictiseala maxima! "Emo" se intindea ca o pantera neagra pe fotoliu
si consuma ultima liniuta de la telefon dand mesaje, "Bila" scurgea sticlele goale in speranta ca va mai strange macar cateva picaturi de vin ca sa isi unga gatul, "Prajina" vorbea ca la televizor, incontinuu, dar la fel ca la televizor, nimeni nu ii raspundea si nici nu il asculta.  Eu ma gandeam la nemurirea sufletului si incercam sa gasesc o solutie pentru a iesi din starea de moleseala ce se asternuse peste toti...
Cautand solutii, aprind televizorul. Nimic interesant... Pe toate canalele emisiuni de proasta calitate si teleshoping... Sa mergem in alta parte, nu era o solutie. Autobuzele nu mai circulau si nici bani nu mai erau.
Deja ne lua somnul pe toti si ne gandeam ca poate ar fi fost mai bine daca ne gaseam altceva de facut. Noaptea era abia la inceput. Ar fi fost pacat sa spargem gasca.. Nici sa ne jucam la calculator pe rand nu era o solutie, pentru ca eram prea multi si timpul de asteptare ar fi fost prea mare. Pana la urma Emo vine cu o idee stralucita. Sa cautam un film de groaza care sa ne mai trezeasca un pic, sa ne reincarce cu energie, sa nu ne lase sa cadem prada  somnului atat de usor! Chiar si asa nu am reusit sa gasim ce ne interesa. Numai dupa jumatate de ora de cautari am reusit sa gasim un site cu filme hd online. Filme fara numar, filme noi si de calitate HD. In sfarsit, gasisem o ocupatie pentru restul noptii.
Dupa ce am urmarit cateva filme cu chinezoaice imbracate in camasi albe de noapte, cu parul negru si indreptat si cu ochii holbati, am fi fost in stare sa facem orice, numai sa nu ne bagam la somn. Asa ca pe la 7 dimineata ne-am hotarat sa ne luam cateva haine de schimb, niste sandvisuri si sa plecam pe munte, ca sa fie petrecerea completa.
In acest fel, un mic eveniment te poate conduce spre "Great Achievements"!

0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.