luni, 7 octombrie 2013

Toyota și aristocratul koto

      Modul în care văd ei viața este total diferit de al nostru. În tot ceea ce ei fac se simte pasiunea pentru lucrul frumos, funcționabil, durabil. Ei sunt mereu în căutarea perfecțiunii și reușesc să ne uimească.
Cine nu știe că tot ceea ce vine din Țara Soarelui Răsare înseamnă calitate și frumusețe? Cine nu a auzit de Toyota? Cine nu știe despre noua Corolla că este frumoasă cu un scop precis?
      Norocoșii care se vor urca în această mașină fiabilă vor avea imediat o senzație de beatitudine, se vor simți transpuși într-o altă lume, o lume în care cultura niponă pare să fi atins fiecare element. Poate doar scrierea lor complicată să fie mai atrăgătoare decât ceea ce scoate pe piață Toyota. Poate doar aristocratul koto, instrumentul muzical sculptat în lemn de kiri, cu cele 13 corzi de mătase, cu penele de fildeș, cu putere de a încadra diverse tonuri într-un singur cantec, să egaleze torsul de pisică al mașinilor Corolla.      Europenii au fost dintotdeauna fascinați de cultura niponă și întotdeauna au știut să aprecieze la justa valoare tot ceea ce brandul Toyota a aruncat pe piața auto. Lansată de curând și în România, noua Corolla atrage privirile tuturor și face să sticlească ochii avizi de frumos.      Cunoscătorii nu se vor mulțumi niciodată doar cu aspectul exterior, cu liniile armonioase, ci vor dori să știe cât este de fiabilă, ce oferă în plus față de alte mașini. Dacă nu vă convinge renumele și atenția japonezilor față de fiecare detaliu, atunci poate că vă vor convinge specificațiile tehnice cu care se mândrește frumoasa Corolla:
-faruri cu halogen multireflector
-faruri follow-me-home
-camera video marșarier
-senzori de parcare față și spate
-Simple Intelligent Parking Assist
-climatizare automatică dual-zone
-sistem de control al stabilității VSC și al tracțiunii TRC
-sistem de siguranță cu 9 airbaguri SRS
      Să nu uităm faptul că Toyota, în tot ceea ce face, își asumă rolul de a echipa toate autoturismele pe care le produce cu tehnologii de reducere a emisiilor, dovedindu-și astfel grija și respectul față de mediu. Datorită tuturor acestor detalii a ajuns Toyota cea mai bine vândută mașină din toate timpurile.
      Având exteriorul de o eleganță și o frumusețe deosebită, noua Corolla ascunde un interior spațios, generos, seducător, pentru că a fost creată cu un scop precis: acela de a arăta tuturor că este numarul 1 în materie de frumusețe și fiabilitate auto în viața de zi cu zi.Cu acest articol particip la prima probă din cadrul competiției SuperBlog 2013.

Un comentariu:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.