duminică, 17 noiembrie 2013

Puritate cu AQUA Carpatica

Unde fuge gândul dacă rostesc cuvântul puritate? În primul rând gândul îmi trimite imagini despre copii, cu ei şi candoarea lor asociez acest cuvânt frumos, rotund, plin. Ce poate fi mai inocent, mai
pur, mai neprihănit decât un copil care nu a învăţat ce este lupta, ce este minciuna, ce este prefăcătoria? Puritate a fost în gestul meu, făcut pe când aveam vreo 4 ani, de a împărţi copiilor săraci din bloc tot ce îmi adusese Moș Crăciun.

La fel de pură mi se pare natură, cu tot ceea ce ne înconjoară: vântul sălbatic, ploile calde, gheţarii încremeniţi de timp, nisipul deşertic ars de soarele nemilos, gâzele colorate care îşi văd de scurtele lor vieţi, fără să înţeleagă exact care le este rostul, coralii ce stau ascunşi în apele oceanului, vulcanii ce îşi revarsă furia peste pământ uneori, diamantele adânc îngropate în sol şi păsările ce zboară libere spre înalt.Puritate găsesc în fiecare sentiment izvorât din bunătatea sufletului uman, în zâmbetele calde apărute pe neaşteptate, în ochii ce se miră de frumos, în blândeţea celor ce pot empatiza cu semenii. Sunt puri oamenii ce iubesc cu adevărat, uitând de sine. Pură este fata care nu a permis nimănui să o pângărească, pur e băiatul care poate visa la fete ca la o poezie.Puritate este în apa plată şi carbogazoasă AQUA Carpatica, pe care toţi ar trebui să o bem, pentru că are 0 nitraţi, fiind unică în lume. Tocmai de aceea, acest brand românesc vă invită la un concurs Instagram, unde cu o fotografie reuşită care să reprezinte ceea ce simbolizează pentru voi puritatea, trimisă cu hashtagul #puritate, puteţi câştiga.


Articol participant la competiţia SuperBlog 2013.

0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.