duminică, 8 iunie 2014

Cunostinte despre viata si imaginatie bogata

Cei cu imaginatie bogata sau care au o viata activa considera, inca de mici, ca a scrie compuneri pentru scoala este un lucru extrem de simplu, pe care l-ar putea face oricine. Indiferent daca li se cere sa scrie ceva ce li sa intamplat sau ceva absolut fantezist, cum ar fi o compunere despre un ghiozdan cu suflet,
ei reusesc sa scoata texte minunate, apreciate de toata lumea. Va intrebati de ce? E simplu. Au mai multe cunostinte despre viata, au o imaginatie bogata, pot vedea cu ochii mintii ceea ce altora le ramane ascuns.

Cei care nu isi traiesc cu intensitate viata, nu citesc si nici nu au imaginatie, nu reusesc sa scrie compuneri. Chiar daca le vor scrie, ele nu vor fi niciodata inalt calitative, nu vor impresiona pe nimeni. Tocmai de aceea, sfatul meu este sa iesiti mult pe afara, sa luati pulsul vietii, sa cititi foarte mult, caci cititul dezvolta imaginatia si veti descoperi ca textele voarte vo fi tot mai bune si mai apreciate. 

Nu in ultimul rand, scriul pe blog... Pana si scrisul pe blog va poate fi de ajutor, caci el va sileste sa cautati mereu noi si noi idei, sa le dati forma si sa le aranjati in asa fel incat sa fie intelese de oricine le-ar citi. O compunere are nevoie atat de cunostinte despre viata, cat si de imaginatie bogata. Eu ii apreciez mult pe parintii care le fac copiilor bloguri pe care ei sa isi astearna creatiile si povestile de viata. 

0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.