duminică, 3 august 2014

Despre propunerile de colaborare din online

Desi eu personal nu prea am primit propuneri de colaborare de cand bantui prin online, pot spune ca sunt mai la curent cu ele decat multi alti bloggeri, poate mai activi si mai adanc bagati in aceasta sfera, blogo-sfera. Cum? Doar cei care nu ma cunosc vor intreba. Ceilalti stiu ca sunt baiatul Vienelei, stiu ca mama scrie advertoriale si ca primeste mereu alte si alte propuneri.

Pe cele mai multe dintre ele le refuza. Nu ma intrebati de ce. Uneori din cauza ca i se ofera prea putini bani, alteori pentru ca tema propusa nu se potriveste sub nici o forma cu continutul blogului ei. Nu voi da din casa, nu voi povesti cat de ciudate sau amuzante sunt unele dintre propunerile de colaborare pe care le primeste de la cei care activeaza in online. 

A spus ea astazi, pe unul dintre blogurile ei, care a fost ultima propunere de colaborare, ba chiar a mentionat si motivele pentru care ea nu face recomandari
prea multe, atunci cand este intrebata. Sigur, exista si exceptii, iar despre ele va voi spune aici, luand cu copy paste din articolul scris de mama. Asadar, spunea mama dimineata urmatoarele:

Cu parere de rau m-am vazut nevoita sa il refuz, pentru ca 
obisnuiesc sa recomand doar bloggeri:
-cu care sunt prietena de mult timp
-care scriu bine
-care ma au in blogroll
-care imi comenteaza pe vienela.ro
-care, la randul lor, ma recomanda pentru advertoriale.


Se intampla uneori ca cei cu care mama colaboreaza sa o intrebe daca stie si alti bloggeri care scriu advertoriale. Sigur ca stie. Mama, aka Vienela, cunoaste aproape 300 de bloggeri, insa putini intrunesc toate conditiile de mai sus, pentru ca ea sa ii recomande. In plus, ceea ce mama nu a vrut sa spuna, voi spune eu: nu ii recomanda niciodata pe cei care accepta sa scrie pe bani foarte putini, caci ei strica piata... :-P

0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.