miercuri, 27 august 2014

Lenjerii de pat cu Summer Black Week

Ascunsa sub cearsaf, impletita printre picioarele baiatului, pisica lupta vitejeste cu fiecare cuta a lenjeriei de pat, lasand impresia ca vrea sa scape din prizonierat. De fapt, se retrage in intunericul intim al patului atunci cand i se deschide poarta spre lumina. Pentru ea, totul este o joaca, este un fel de leapsa cu picioarele baiatului. Simte mirosul de nou al lenjeriei de pat cumparate la promotia 1+1 Gratis, insa nu poate aprecia in nici un fel avantajul oferit de campania Summer Black Week. Este o biata pisica si nu poate pricepe ca orice persoana care cumpara in perioada 21-27 august 2014 o lenjerie de pat din acea promotie intra automat in tragerea la sorti pentru o vacanta de sapte zile in Grecia.
Pentru ca voi deja ati aflat, mergeti rapid pe site-ul lenjeriipat-outlet.ro si cumparati ceea ce va place (atentie, acele lenjerii provoaca dependenta de frumos si comod!).

Daca sunteti bloggeri, puteti castiga garantat un voucher de 50 lei scriind despre campania Summer Black Week. Trei dintre bloggerii participanti vor castiga, in plus fata de acest voucher, premii mari, pe masura implicarii lor in campanie. Mai multe detalii gasiti pe concursuldeblogging.

0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.