joi, 25 septembrie 2014

Servicii de mutari

Pe parcursul vieti se poate intampla sa apara nevoia de a te muta. Mutatul e un eveniment important si nu oricine se poate ocupa de asa ceva. Nu doar o data frigidere ori alte lucruri cazand din portbagajele masinilor. Nu doar o data am fost martor la incarcarea corecta a unei dubite cu mobila, iar cand a ajuns la destinatie, mobila respectiva nu mai era nimic altceva decat gunoi...
Pentru ca totul sa mearga ca la carte e nevoie de o supradoza de atentie si organizare, experienta si totodata de modalitatea potrivita de transport, iar aceste lucruri nu pot fi gasite la orice colt de strada. Asta in cazul in care nu iti pasa de bunurile pe care le posezi si nu conteaza daca le avariezi pe parcursul transportului sau daca dureaza chiar si o saptamana cu terminatul mutatului. Pana acum am participat la destul de multe mutari si nu intotdeauna au mers lucrurile ca pe roate. De exemplu, la o mutare, dupa ce am reusit sa transportam toata mobila in conditii bune, ne-am trezit ca dupa ce am urcat o canapea la etajul trei, pe niste scari foarte inguste, canapeaua nu vroia sa intre pe usa apartamentului. Celelalte doua persoane cu care eram s-au tot chinuit sa o inghesuie si nu reuseau, holul ingust din intrarea apartamentului ingreunand situatia. Acum stiu ca inainte sa grabesc mutarea, e nevoie de organizare, e nevoie de un plan care sa nu iti mai puna astfel de piedici.


Insa eu nu imi doresc sa mai trec prin astfel de probleme, pentru ca nu sunt un specialist si clar nu sunt echipat corespunzator pentru o mutare in siguranta, asa ca pe viitor imi propun sa apelez la movingbox.ro . Ei sunt o firma de mutari profesionista din Bucuresti cu servicii la standarde calitative europene. Ceea ce ii recomanda este rapiditatea operatiunilor si gradul sporit de siguranta realizand strategii atent gandite si structurate bine fara ca dimensiunea lucrarii sa reprezinte o problema. Au un parc auto modern ce cuprinde camioane de diferite marimi si tonaje asigurant o logistica fluenta si timpi foarte buni pentru realizarea mutarilor. Avantajul celor de la MovingBox fata de concurenta este faptul ca ofera doua oferte de mutari. Standard MovingBox este varianta toate operatiunile necesare pentru o mutare corecta, transport, manipulare, impachetare si ambalare a mobilierului si a bunurilor specificate in contract, montajul fiind realizat de personal calificat. Iar Extra MovingBox adauga variantei Standard servicii suplimentare de curatenie, montaj/demontaj AC sau schimbarea pozitiei acestuia, fixarea mobilierului sau a tablourilor pe pereti, evacuare sau debarasare a mobilei vechi, depozitare sau orice alt serviciu auxiliar dorit.
Cu astfel de servicii scapi de orice batai de cap si te poti increde in ei deoarece au echipa de lucru tanara, educata si cu experienta, au preturi competitive, pot finaliza operatiuni in maxim 24 de ore de la data contactarii, ofera evaluare gratuita alaturi de cel mai mare plus al lor, Serviciile All-Inclusive. Corectitudinea si transparenta ii recomanda, ele reprezentand avantajele ce stau la baza unei colaborari de succes.

0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.