sâmbătă, 13 septembrie 2014

Sufletul afacerii

Din dorinta lor a aparut ea. Era frumoasa, increzatoare si avea un potential uimitor! Toti cei ce o intalneau erau incantati, ba chiar de-a dreptul fericiti! Era o fire foarte sociabila si asta este cheia in viata! Pe relatii si pe prima impresie se bazeaza totul. Fiind insa foarte preocupata de nevoile vietii a uitat de aspectul sau. Nimeni nu se gandise la asa ceva. Cum putea cineva atat de bun si de bine pregatit, sa se dezvolte atat de incet. Oare ce le-a scapat din vedere...? 
Atunci au descoperit Logo1! Ei sunt cei care iti ofera sansa de a iti insufleti afacerea! Logo-ul pt o firma este precum aspectul pentru o femeie! De aceea este foarte important! Care barbat ar aborda o femeie neingrijita, sau care pur si simplu arata de parca s-ar fi lovit cu trusa de machiaj peste fata!? Raspunsul este unul singur: NICIUNUL! pentru ca toti oamenii devin interesati datorita aspectului pentru ca mai tarziu sa poata socializa!
Realizare logo firma este cel mai important pas! Logo1 sunt cei care se ocupa de aspectul ei, ca o echipa de stilisti pentru o femeie! O intreaga echipa supervizata de un project manager lucreaza pentru ca firma ta sa arate mai bine decat un model care defileaza pe podium! Lucreaza impreuna cu tine pentru a te ajuta sa gasesti logo-ul cel mai potrivit pentru firma ta. Imaginea pe care tu o ai in minte pentru logo-ul firmei tale, ei o reproduc parca citindu-ti mintea. Dar de fapt comunica cu tine, iar pe baza comentariilor tale ei vor continua sa trudeasca pana cand sunteti pe deplin satisfacut! Cand logo-ul este gata, vei primi transfer integral al drepturilor de proprietate asupra logo-ului, putand astfel sa spui ca firma ta a prins viata, iar oamenii se vor uita cu alti ochi la ea!

0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.