duminică, 21 septembrie 2014

Ultra Smart Protection

Oricine stie ce este o vesta antiglont si cat este de importanta in viata de zi cu zi a politistilor si nu numai. In viata de zi cu zi nu este tocmai ca in filme, unde raufacatorii rateaza "baietii buni" oricate gloante ar trage, de aceea e necesara vesta antiglont.
Dar in viata noastra, a oamenilor simpli avem oare nevoie de protectie? In ziua de azi cel mai bun prieten al nostru este telefonul, unul dintre cele mai populare fiind Iphone-ul 5, cel putin din cate am remarcat eu. Asadar, oare el, prietenul nostru, care acum nu mai este capabil doar sa trimita mesaje, sa dea telefoane si eventual sa ne arate cat este ceasul, ori data, care acum poate efectua videocall-uri, care are acces la internet peste tot si multe altele, nu merita si el protectie? Stim cu totii ca display-urile pe tochscreen sunt destul de sensibile si nu multi sunt cei care au grija sa le protejeze intradevar. Nu doar o data am vazut display-uri facute bucatele din cauza unei mici neatentii.
Revenind la ideea de mai sus, nu cred ca o vesta antiglont ar fi potrivita pentru smartphone-urile noastre, dar e nevoie ceva care sa le protejeze.
Si ce mai protectie poate oferi sticla securizata pentru Iphone 5! Ultra Smart Protection nu este doar o simpla folie de protectie! Are cel mai mare grad de duritate existent pana in prezent, 9H, protejand impotriva zgarieturilor si a socurilor, ofera protectie impotriva peteleor si reduce aparitia amprentelor cu ajutorul stratului anti ulei, gradul de transparenta este de 100%, culorile display-ului vor fi originale, iar suprafata este uniforma oferind senzitivitate ridicata si placuta la atingere. Stratul de silicon adeziv ofera o lipire sigura si nu lasa urme in cazul in care o dezlipesti.

Iar daca poza asta nu va spune nimic, urmariti videoclipul de mai jos!
Vesta antiglont pare mic copil acum, nu credeti? Nu trebuie sa te mai temi daca ai tinut si telefonul si cheia in aceeasi mana si poate l-ai zgariat! Incearca sa faci si pe samuraiul cu un cater!

0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.