vineri, 7 noiembrie 2014

Lucrurile importante merita puse in lumina reflectoarelor

Avea impresia ca este cel mai impunator si cel mai cunoscut personaj si totusi, intotdeauna el era cel lasat in umbra, de parca nimeni nu ar fi trebuit sa priveasca puternicul Tyrannosaurus Rex. Asta il deruta cel mai tare, dar mai mult decat atat il si enerva peste masura. Simtea ca el ar trebui sa fie atractia principala, cel care impresioneaza pe toata lumea prin forta si maretia lui. Desi era un pradator innascut, nu putea rani pe nimeni, nici macar acum cand nu primea ceea ce i se cuvenea de drept.

Insa, dupa nu foarte mult timp, oameni noi au inceput sa le invadeze teritoriul. Nu erau nici din cadrul personalului, dar nu semanau nici a turisti. Acestia pareau a pune la cale ceva important,  care probabil urma sa schimbe totul. Intre timp, dinozaurii robotizati au fost cu totii dezactivati unul cate unul, groaza facandu-si simtita prezenta printre ei.

Directorul muzeului se hotarase ca, pe langa decorurile cu iarba si copaci, sa faca totul sa para cat mai real posibil, creand un mediu care sa avantajeze fiecare specimen in parte. Astfel ca a luat legatura cu cei de la Atas Lighting, specialisti in Iluminat Horeca si nu numai, pentru a amenaja locul intr-un stil unic si a pune in lumina reflectoarelor dinozaurii in salbaticie!
Era un proiect maret, iar pentru realizarea lui era necesar un efort urias. Dar Atas Lighting are destula experienta adunata din cele peste 4000 de proiecte finalizate, iar profesionalismul, tenacitatea, seriozitatea si creativitatea ii reprezinta. Serviciile de consultanta si asistenta, realizarea simularilor 3D, montajul corpurilor de iluminat speciale, dar si abilitatile dezvoltate in cadrul companiei si investitia in specializarea echipei pentru diferite arii de interes ii recomanda, acest proiect fiind o noua provocare pentru ei. Iar suportul tehnic pe care il ofera este de cea mai inalta calitate, aducand servicii de implementare rapida, servicii de intretinere si de restaurare a corpurilor de iluminat si un departament tehnic eficient, instruit si pregatit pentru proiectarea si realizarea efectiva a celor mai complexe proiecte.Atunci cand s-a trezit, T-rex  era din nou singurul lasat in umbra. Erbivorii stateau pe pasunile lor  la o baie de soare artificial, cativa pradatori de marime mai mica erau pititi in niste tufisuri, iar deasupra lui T-rex straluceau stelele pe cer. Supararea uriasului crestea vazand cu ochii, insa la prima vizita a turistilor, totul avea sa se schimbe. Ca de obicei, ghidul conducea grupul de vizitatori printre erbivorele care isi vedeau de plescaitul lor, aratandu-le si micii pradatori ce stateau ascunsi in tufisuri, iar intr-un final avea sa conduca grupul spre pradatorul suprem. Insa inainte ca turistii sa ajunga in lumina lunii, Regele a simtit cum incepe sa se miste, alergand cu viteza spre ei si urland cat il tineau suruburile. 
Planul a fost dus la bun sfarsit, iar eroul nostru s-a vazut pus in lumina reflectoarelor cu ajutorul specialistilor de la Atas Lighting, acum fiind mai impunator si starnind mai multa groaza si admiratie in randul turistilor.

0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.