duminică, 30 noiembrie 2014

Vacanta la pret redus

Toata lumea vrea sa aiba parte de o super vacanta prin vreo destinatie exotica, insa nu intotdeauna ne-o si permitem. Se intampla ca vacanta pe care noi o dorim sa fie prea scumpa, insa cu putin noroc, daca prindem o oferta last minute am putea avea parte de vacanta mult dorita la un pret pe care sa ni-l permitem. Sau pur si simplu, daca ne permitem orice vacanta si la costul normal, dar prindem o oferta last minute care ne convine, costul este foarte mult redus.

Ofertele de tip last minute sunt cele mai avantajoase, oferind cele mai reduse preturi. Pentru ca nu intotdeauna sunt ocupate toate locurile, agentiile de turism si hotelurile promoveaza aceste oferte last minute. Ei bine, acest tip de oferte au cele mai mici preturi, iar asta se datoreaza faptului ca si cele mai mici preturi aduc mai mult profit decat locurile goale, neocupate. Cum locurile goale aduc pierderi, oricat de mic ar fi profitul, este totusi mai mult decat nimic, iar agentiile de turism fac super reduceri pentru a ocupa acele locuri ramase goale. Asadar cine isi permite sa aleaga o astfel de oferta poate avea parte de vacanta de vis la un pret de neimaginat.


Insa, de ce spun "cine isi permite"? Pentru ca de obicei ofertele last minute, sunt valabile doar cateva zile. Iar cateodata poti fi nevoit sa pleci chiar si a doua zi. Si nu cred ca oricine isi permite sa isi ia concediu atat de usor. Si in afara de asta, ofertele last minute sunt vanate inca din primul minut in care sunt postate, asa ca pentru a prinde o astfel de super reducere trebuie sa fii destul de rapid, insa daca o poti prinde, ai putea chiar sa spui ca ai castigat marele premiu! 
Si totusi in Romania, astfel de oferte au fost introduse destul de tarziu, comparativ cu alte tari, iar majoritatea romanilor nu cunosc avantajele acestor oferte sau pur si simplu nu cred in ele din cauza costurilor foarte mici. Asadar, pentru toti cei care stiu sa profite de orice ocazia, va sfatuiesc ca atunci cand doriti sa mergeti in vacanta, sa vanati ofertele last minute. Desi nu au o perioada anume in care apar, de obicei s-a intamplat ca cele mai multe sa apara in perioadele de varf, cand inghesuiala este mai mare.


Un alt avantaj al ofertelor last minute este ca de obicei apar oferte pentru destinatii exotice, ceea ce inseamna ca vacanta de vis poate veni mai usor si la un pret mult mai mic, indeplinindu-va dorinta care poate nu ar fi fost accesibila la costul normal. 


Sper ca acum sunteti lamuriti in ceea ce priveste aceste oferte, iar de veti avea ocazia sa profitati de ele, sa nu ezitati, pentru ca merita din plin. Si cum la noi lumea nu se prea bate pentru astfel de beneficii, voi cei putini care sunteti dispusi sa va sacrificati sa platiti mai putin pentru o super vacanta, aveti toate sansele sa prindeti ofertele last minute. Iar pentru o vanatoare eficienta de oferte last minute, alergatul prin agentii nu este foarte eficient, pe internet fiind mult mai usor sa gasiti oferta potrivita. Si pentru cine a auzit ca astfel de oferte sunt doar pentru destinatiile care nu sunt cautate, ei bine, veti putea afla ca de fapt nu este deloc asa. Pentru a afla mai multe despre turism dati click aici.

0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.