luni, 1 decembrie 2014

Bijuterii cu diamant

Ce este mai de pret decat diamantul? Ce este mai dur, mai stralucitor si mai frumos? Cine ar indrazni sa rivalizeze cu el la inima femeilor din intreaga lume? De-a lungul vremii, multi au fost poetii care au inchinat diamantului ode si care au ingenunchiat la picioarele sale, dezarmati, uimiti si incantati. De-a lungul vremii, multe din cele trecatoare sau vesnice (apa, munte, ochi, tarie de caracter, stele) au fost comparate cu diamantul, pentru exemplificare si hiperbolizare. Diamantul este cea mai apreciata dintre toate pietrele pretioase pe care pamantul, in darnicia lui, le-a oferit femeilor pentru a se impodobi si barbatilor pentru a impresiona femeile. Diamantul, un simplu mineral, un carbune pur cristalizat, o simpla piatra, as indrazni sa spun, are taria de a zgaria orice alta piatra, insa nici o piatra nu il poate zgaria. Stiati ca diamantul nu poate fi slefuit decat cu praf de diamant?

Pentru a pune aceasta minune pamanteana in valoare, omul a decis candva sa inchida diamantul intr-o bijuterie. Sigur, nu orice fel de bijuterii se potrivesc diamantului. Acestui mineral i se ofera intotdeauna bijuterii lucrate cu finete, de o eleganta parca nepamanteana, mereu din metale pretioase, ce nu se degradeaza usor si care pot fi confectionate in cele mai diverse si neasteptate moduri/modele. Un diamant incrustat in platina, argint, aur alb sau aur galben arata exact ca un bebelus frumos imbracat in haine scumpe. Cel putin imaginatia mea de parinte fericit asa vede bijuteriile cu diamante. Oare voi ce vedeti cand va ganditi la superbele diamante puse in valoare de bijuterii din metal pretios? Va duce gandul la curcubeul ce taie cerul intr-un minunat arc, la comorile pe care pamantul le tine ascunse in adancul sau, la puritatea zapezii abia ninse, pe care numai bradul asezat in varf de munte o poate aprecia cum se cuvine?

Oricare ar fi raspunsul vostru, va dau un sfat necerut: daca vreti sa va impresionati cu adevarat iubita, cautati sa ii faceti cadou, macar atunci cand va logoditi si cand va casatoriti, o bijuterie cu diamant, caci persoana careia i le daruiti este ea insasi un diamant, nu, si merita tot ce este mai bun si mai frumos in lume? Cautati ca atunci cand alegeti bijuteria sa tineti cont nu doar de duritatea si de felul in care diamantul reflecta luminile, ci uitati-va cu atentie la lucratura metalului in care a fost diamantul incrustat, caci acolo se vede adevarata grija pentru fiecare detaliu in parte, respectul pentru cel/cea care va purta bijuteria, creativitatea si originalul din mintea creatorului... Veti observa ca ochii femeii pe care o iubiti vor straluci mai ceva decat diamantele la vederea cadoului, caci nu-i femeie pe pamant care sa nu fi visat, in adancul inimii sale, sa fie ceruta in casatorie cu un inel cu diamant.

Si, pentru ca in acest articol, pe langa elogiul adus bijuteriilor cu diamante, vreau sa ofer si cateva sfaturi, luati aminte la ceea ce voi spune: cele mai frumoase, mai deosebite si mai ieftine bijuterii cu diamante se gasesc pe site-ul Royal Diamante, lider pe piata diamantelor de peste 35 de ani. Toate bijuteriile comercializate de aceasta firma sunt fabricate la Londra, in house. Iata prezentarea care, cred eu, ar trebui sa va convinga sa alegeti Royal Diamante: "Suntem specialişti în proiectarea şi fabricarea bijuteriilor cu diamante – de la inele şi cercei la brățări și pandantive. Împreună cu fabrica suntem, de asemenea, experţi în fabricarea pieselor din platină, precum şi din aur galben şi alb de 18 carate. După ce compania şi-a construit o reputaţie de invidiat prin vânzarea către magazinele distribuitoare de pe strada principală, recent a fost luată decizia de a oferi produsele noastre direct publicului. De ce? Răspunsul este, că putem oferi preţuri substanţial mai reduse atunci când vindem direct clienţilor." 
Asadar va invit sa va achizitionati inele cu diamante sau orice alte bijuterii va mai atrag.

Un comentariu:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.