luni, 8 decembrie 2014

Mobilier de vanzare

Toata lumea stie ca nu este usor sa cumperi mobila. De la faptul ca trebuie sa dispui de sume serioase de bani si pana la chinul alegerii celei mai frumoase, mai rezistente si mai potrivite mobile, totul pare complicat si epuizant. Sigur, in toate astea exista si placerea de a alege ceea ce ne place si ni se potriveste, placerea de a improspata aspectul casei si, nu in ultimul rand, placerea de a face "shopping" la un alt nivel, ca doar mobila nu ne cumparam in fiecare zi, nu? Alegem sa schimbam mobila cand consideram ca este prea veche, demodata sau deteriorata, cand renovam casa, pentru ca aspectul de nou sa fie complet, cand cresc copiii sau cand pur si simplu gasim ceva care ne place atat de mult, incat consideram ca fara nu se poate. 

Dar stiti voi cat de greu este sa te ocupi de vanzari mobila? Daca nu stiti, va voi povesti eu, pe cat pot de scurt. Avem niste prieteni de familie care, acum cativa ani, au decis sa isi deschida un show room in colaborare cu o fabrica de mobila, pentru a-si putea castiga libertatea financiara, pentru a scapa de sefi. Nu intuiau pe atunci cat de dificil poate fi sa te trezesti propriul tau sef, sa iei decizii de care depinde viitorul afacerii, sa nu iti mai permiti zile libere (in teorie ti le poti permite oricand vrei, insa practic treburile nu merg bine daca nu esti in permanenta pe baricade). 

Ei sunt cei care gandesc arhitectura mobilierului, cei care ii dau forma si viata cu puterea gandului, lucrand permanent la diverse planuri, schite, ei sunt cei ce trimit echipe sa monteze mobilierul comandat de clienti, sa faca modificarile cuvenite, ca totul sa se potriveasca perfect. Poate parea usor acum, cand citesti aceste randuri, insa practica este cea care ne omoara, nu? Socotelile din birou nu se potrivesc intotdeauna cu ceea ce gasesti pe teren, din pacate. Auzindu-le povestile si aventurile prin care trec uneori, am inceput sa privesc cu alti ochi munca celor ce vand mobilier, sa o respect si sa o apreciez in egala masura. Nu, nu e deloc usor sa vinzi mobila.

Piesele de mobilier trebuie sa fie gandite in asa fel incat sa se muleze pe nevoile oricarui om, sa respecte anumite standarde, sa ofere confort, eleganta si, de ce nu, sa aiba un pret rezonabil, accesibil tuturor categoriilor de clienti, dupa cum este si cazul celor de pe site-ul vanzarimobilier.ro, ale caror produse le vezi aici, daca dai un singur clic. Mobila de bucatarie, de living, de birou, de dormitor, piese lucrate cu stil si cu pricepere, piese gandite sa ofere confort, sa reziste cat mai mult timp chiar si in familiile cu copii mici (este stiut faptul ca, desi nu au putere, copiii reusesc performanta de a distruge tot ce le iese in cale), sa uimeasca musafirii si sa faca in asa fel incat fiecare om sa se simta "acasa" in incaperile mobilate cu piesele lor. 

Dupa cum am spus si ma repet, nu este usor nici sa cumperi, nici sa vinzi mobila, iar din acest motiv eu aleg sa ii sprijin si recomand pe cei care isi dau interesul si se gandesc nu doar la profitul lor, ci si la nevoile clientilor, punand pe primul plan castigarea respectului si a increderii.

0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.