joi, 7 mai 2015

Roti pe pagina oficiala Tente

Roata este poate cea mai buna inventie a omenirii, o inventie fara de care lumea anului 2015 ar arata cu totul si cu totul altfel, mult mai putin dezvoltata si sper ca sunteti de acord cu afirmatia mea. Sa luam un exemplu simplu, cel al unei case in care traieste o familie cu doi copii. De la cele mai banale lucruri si pana la chestii complicate, aproape ca nu ne mai putem imagina viata fara roti. Caruciorul bebelusului are roti, pentru ca bunica sa nu se mai chinuie ca acum 100 de ani, sa-si duca nepotul in brate, prins cu o basma. Bicicleta fiului cel mare are si ea roti, pentru ca baiatul sa poata goni pe aleile din parc fara teama ca cei mici se vor putea tine dupa el. Masuta de cafea a mamei are si ea roti, lucru pe care mama il apreciaza la justa sa valoare, mai ales in zilele in care tata nu este acasa. Cum ar fi carat ea singurica masa prin casa? Dar tata, cum s-ar descurca el daca masina nu ar avea roti? Ar umbla oare ca in desenele animate cu Fred si Barney? Dupa cum observati, viata fara roti ne-ar intoarce undeva in era dinozaurilor, asa ca orice problema ati avea, cand aveti nevoie de roti, accesati pagina oficiala Tente,  caci acolo stau ascunse cele mai bune roti, inalt calitative, atat pentru uzul casnic, cat si pentru cel industrial. 

Poate ca primii care ar trebui sa intre pe pagina oficiala Tente
sunt cei care se ocupa de administrarea spitalelor, cei care sunt in masura sa comande niste paturi serioase, asa cum sunt prin strainatate, cu roti care ajuta asistentele si brancardierii sa mute usor bolnavul din salon in vreun cabinet sau laborator si inapoi. Citeam pe siteul Tente o poveste de-a dreptul impresionanta, din care as dori sa redau o parte aici:
"O a cincea roată nu este întotdeauna de prisos.
Acesta este un rezultat de care suntem mândri în mod special. În colaborare cu un alt producător de componente de top, am dezvoltat un concept de mobilitate cu totul nou pentru paturile de spital. E o a cincea roată – cu un motor. 
Principiul este chiar simplu. O rolă motorizată este montată sub pat și poate fi utilizată de către angajatul spitalului folosind mânerele. A cincea rolă ajută patul să se deplaseze cu o viteză de până la 4 km/h. Efectul este absolut important, pentru că reduce vizibil efortul necesar pentru a muta patul de spital, economisind timp și energie, ceea ce face munca mai ușoară pentru personalul din spital și reduce numărul zilelor de concediu medical. 
Ne-am unit forțele aici pentru a crea un sistem care oferă o soluție surprinzătoare și perfectă pentru problemele cu care se confruntă clienții implicați."
Mie mi se pare fantastica ideea lor si am convingerea ca mult timp de acum inainte cei care vor beneficia de cea de a cincea roata le vor multumi in gand. Si nu uitati ca pe site-ul Tente puteti gasi roti pentru scaune, roti pentru mobilier, roti pentru carucioare de market, roti cu suport din otel, ba chiar si roti pentru industria aeronautica (catering la bord). 

0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.