marți, 22 septembrie 2015

Camere de supraveghere IP

Stiati ca prin tarile cu adevarat dezvoltate la tot pasul exista supraveghere video? Mie mi se pare a fi o masura foarte buna pentru preintampinarea infractiunilor de tot felul, mai ales daca acest lucru se realizeaza prin intermediul unor camere de supraveghere IP ("Camerele IP dispun de o rezolutie si o calitate a imaginii superioara camerelor analogice si pot fi vizualizate direct de pe un PC sau pot fi conectate la un inregistrator NVR (varianta digitala a DVR-ului.) Un alt avantaj este folosirea la montaj a infrastuctructurii TCP-IP (cabluri UTP, switch), fiind mai usor de instalat si nemaifiind necesare echipamente analogice (cablu coaxial, video baloon)."). Orice pas facut de un potential infractor poate fi vazut in timp util cu ajutorul unei camere de supraveghere IP, lucru care, in timp, va ajunge sa descurajeze din start persoanele care pana mai ieri puteau face orice doreau pentru ca se bazau pe faptul ca nimeni nu le vede si nimeni nu poate dovedi ca au trecut pe acolo vreodata. Din cate stiu eu, tot mai des aceste camere de supraveghere se folosesc si in institutii, pentru ca angajatorul sa poata monitoriza activitatea angajatilor fara a se deplasa dintr-un loc in altul si fara a incurca. Desigur, acest lucru poate duce chiar la sporirea productivitatii in munca, pentru ca oamenii stiu ca sunt supravegheati si evita sa mai piarda timpul, sa lenevesca, sa se sustraga.


Pe site-ul comenzi.ro puteti gasi camere de supraveghere IP intr-o gama foarte larga de modele, la preturi cu adevarat accesibile oricui. Fiecare dintre aceste camere de supraveghere este descrisa cu lux de amanunte pe site-ul comenzi.ro, pentru ca orice client sa stie exact ce poate oferi si sa aleaga in deplina cunostinta de cauza, asa cum ar fi normal sa se intample in toate domeniile si cu absolut toate produsele disponibile pe piata. Desigur, daca m-ar intreba cineva care camera de supraveghere este mai buna, eu le-as recpmanda pe cele mai puternice, pe cele care pot reda cu mare claritate orice imagine, caci acesta este rostul lor pana la urma, nu-i asa? Este posibil ca pretul lor sa fie putin mai mare decat al celorlalte, insa consider ca merita cu varf si indesat sa faceti o asemenea investitie. Stiu ca prin Statele Unite ale Americii si prin Australia au fost prinsi o multime de infractori doar pentru ca nu se facuse rabat de la calitate in privinta camerelor de supraveghere. Oare cand se va intampla si la noi acelasi lucru? 


Poate printre cei care ajung sa citeascva acest articol vor fi si persoane care sa se/ma intrebe de ce sa aleaga fix site-ul comenzi.ro si nu altul care comercializeaza aceleasi camere de supraveghere IP. Iata raspunsul: 

"COMENZI.RO este unul dintre cele mai vechi site-uri de comert electronic din Romania.

​Lansat pe 2 Aprilie 2003, COMENZI.RO s-a impus rapid prin seriozitate, rapiditate, produse deosebite si preturi bune, ajungand in anul 2004 printre liderii comertului electronic romanesc. Intre timp mediul online a evoluat, aparand sute de magazine virtuale, unele serioase, altele mai putin serioase, ba chiar si unele neserioase."
0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.