miercuri, 30 septembrie 2015

Produse de calitate pe www.tehnovest.ro

Firmele care se respecta isi respecta in primul rand clientii si colaboratorii, oferindu-le cele mai bune produse si servicii sau, mai pe scurt, cele care se ghideaza in activitatea lor dupa sloganul "clientul nostru, stapanul nostru". In aceasta categorie (inca rara pe la noi prin tara) as dori sa includ si firma ce poate fi gasita pe site-ul www.tehnovest.ro, al caror slogan este "Devotament. Promptitudine. Durabilitate. Tehnovest. Iata ce spun dumnealor despretoate acestea: "La Tehnovest Automatizari calitatea trece dincolo de asteptarile clientilor. Calitatea serviciilor noastre este supravegheata intern constant de asemenea pentru a garanta ca cele mai bune servicii posibile sunt disponibile clientilor nostri. Si nu in ultimul rand, calitatea este vizibila in angajatii nostri care sunt constant pregatiti sa fie atenti la nevoile clientilor nostri. Intelegerea problemei si gasirea solutiei potrivite face toata diferenta. Avem cunostinte extinse, actuale despre piata in combinatie cu cunostintele noastre despre nevoile si dorintele clientilor nostri. Scopul nostru este sa crestem ca o companie facand clientii nostri sa aiba succes. Pentru a realiza asta suntem angajati sa ne punem in locul clientilor nostri, sa le intelegem nevoile, provocarile si totodata scopurile". E drept ca multe firme spun asa ceva, insa putine chiar se tin de cuvant si reusesc sa dovedeasca prin fapte. Printre ele se numara www.tehnovest.ro, despre care cu siguranta veti mai auzi pe viitor. 


Am avut cu ceva timp in urma un sef caruia ii placea sa glumeasca mult si care avea obiceiul de a spune adevarul intr-o forma voalata, mereu sub cortina glumelor. De la el am auzit pentru prima data ca isi doreste ca firma lui sa iasa din tipare si sa ajunga renumita nu din cauzacontractelor neonoratesau a produselor slab calitative, ci din contra, datorita laudelor aduse constant de catre angajai, colaboratori si clienti, desigur. Il vedeam uneori suparat si, daca il intrebam ce are, ne spunea ca "orice nea Gheorghe isi poate deschide o firma astazi si de cele mai multe ori viseaza sa faca bani imediat pacalind clientii. Din cauza celor ca nea Gheorghe este greu ca oamenii sa mai creada in firmele romanesti si in cinstea celorce vor ca lucrurile sa mearga bine. Mi-as dori ca inainte de a primi aprobari pentru deschiderea unei firme, orice nea Gheorghe sa fie testat cu detectorul de minciuni, iar celor descoperiti ca vor sa insele clientii intr-un fel sau altul sa le fie interzisa infiintarea unei firme. Asa ar ramane pe piata doar firme patronate de oameni cinstiti, de oameni care cred in munca si in respct, firme cum este a mea sau cum este www.tehnovest.ro". Nu am uitat cuvintele lui si nici nu cred ca le voi uita vreodata. Sunt convins ca in tara noastra lucrurile ar merge mult mai bine daca firmele s-ar ghida dupa asemenea principii de viata. Voi ce spuneti, avea dreptate seful meu?

Mi-as dori sa lasati in comentarii si numele altor firme care stiu sa faca afaceri de calitate, sa isi respecte clientii, colaboratorii si angajatii, caci ele merita sa fie promovate. Poate daca lumea ar afla ca x firma este de incredere si ofera produse de calitate lucrurile s-ar schimba in bine si toti ar apela numai la firma x, in cazul nostru la www.tehnovest.ro. Pentru mai multe detalii despre tehnovest este destul sa accesati linkul din acest articol. Veti ajunge pe site-ul lor si veti remarca cu usurinta ca au grija la fiecare detaliu si ca vin in intampinarea clientilor. 

0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.