marți, 22 septembrie 2015

Recomand www.shop-einstal.ro

Montata in peretele bucatariei, centrala termica parea sa isi dea sfarsitul in chinuri, horcaind si gemand din toate incheieturile. Era batrana, implinise deja zece ani de cand functiona fara intrerupere, cu mici opriri pentru verificarile anuale si pentru curatarea cu acid, asa cum sugerase instalatorul ca trebuie facut pentru o functionare optima. Vazand ca abia mai rasufla, ne-am decis sa chemam un expert sa o asculte si sa ii dea medicamentul potrivit. Omul a venit, a ciocanit-o, a pipait-o, a dezbracat-o. A clatinat trist din cap si ne-a spus ca piesele care s-au defectat sunt atat de scumpe incat nu merita sa mai investim in ea, ca acei bani pot fi folositi pentru achizitionarea unei centrale termice moderne, care sa functioneze perfect, ca durata de viata a unei centrale termice e bine sa nu fie prelungita peste cei zece ani care deja trecusera. Intotdeauna este de preferat sa cumperi lucru nou, decat sa tot carpesti la cel vechi. Ne-a recomandat un site bun, www.shop-einstal.ro, de unde sa comandam o noua centrala termica, una ieftina si buna, care sa functioneze fara sa dea rateuri, fara sa se opreasca sau sa horcaie cum facea vechea centrala. 

I-am urmat indicatiile si nu am regretat nici o clipa. Comanda pe internet a fost foarte usor de plasat, centrala termica a ajuns repede la noi, echipa de instalatori venita sa o monteze in locul celei vechi s-a miscat rapid si a facut treaba buna, chiar daca la peretele exterior ne-a ramas niste silicon prelins de la burlanul de evacuare pana la asfaltul trotuarului. Auzind cat de frumos si silentios toarce aceasta centrala cumparata de la www.shop-einstal.ro, ne-am dat seama ca am facut alegerea potrivita si ca e bine intotdeauna sa asculti sfatul unui specialist inainte de a cumpara un lucru de valoare. La randul meu, m-am decis sa povestesc despre schimbarea centralei termice si despre site-ul de unde am cumparat-o pentru a le fi si altora de ajutor, caci asa e firesc, asa e omeneste. 

Trebuie sa stiti ca sote-ul www.shop-einstal.ro nu comercializeaza doar centrale termice, ci si multe alte produse, cum ar fi: aparate de aer conditionat (e urmatorul pe lista noastra de cumparaturi, caci am avut o vara de cosmar din cauza caldurilor insuportabile), apometre, armaturi, boilere, calorifere, diverse dispozitive electrice, echipamente sanitare, tot ceea ce trebuie pentru incalzirea in pardoseala (ferice de cei care au asa ceva instalat in casa!), pompe si hidrofoare, puffere (nu stiu ce sunt astea, dar persoanele interesate vor stii), sisteme de filtrare, sisteme panouri solare, tevi si fitinguri. Asadar, nu uitati aceasta adresa de internet: www.shop-einstal.ro. Este locul de unde puteti achizitiona toate cele de mai sus la preturi mici.

0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.