duminică, 11 octombrie 2015

Conditii la angajare Charmstudios Bucuresti

Traim vremuri tot mai grele, in care gasirea unui job trebuie sarbatorita asa cum altadata oamenii sarbatoreau nasterea unui copil, casatoria dintre doi tineri care se iubeau sau implinirea a nu stiu cati ani de la o casatorie. Astazi e tot mai greu sa gasesti de munca, de cand forta de lucru a inceput sa fie inlocuita de masini robotizate, iar multe dintre fabricile si uzinele din aceasta tara au fost puse la pamant si mai apoi vandute la fier vechi. Oamenii continua sa traiasca. Unii mai bine, altii mai putin bine, in functie de multi factori interni si externi. Cei cu adevarat isteti se orienteaza catre domenii rentabile, de viitor, iar fetele care sunt indraznete, frumusele, istete si care poseda o bogata cultura generala merg la interviuri de angajare la Charmstudios bucuresti. Din cate am inteles discutand cu niste studente de la litere si mai apoi citind cate ceva pe internet, o angajare la Charmstudios bucuresti echivaleaza astazi, in anul de gratie 2015, cu ridicarea brusca a veniturilor celei care face acest pas, cu o usa deschisa catre noi lumi, catre noi oportunitati, catre orizonturi care altfel ar fi ramas cel mai probabil invaluite intr-o ceata deasa.

Sincer sa fiu, nu stiu exact ce are de facut o persoana care se angajeaza la Charmstudios bucuresti sau intr-un loc cu profil asemanator, care ii sunt atributiile, ce visuri are, ce sperante de viitor... Imi pot doar imagina gandindu-ma la cele citite pe internet. Cu toate astea, sunt convins ca un astfel de job nu este chiar pentru oricine, ca nu orice fata se poate angaja la un astfel de studio. Probabil va trebui sa dea un interviu, sa dovedeasca intr-un fel sau altul ca este capabila sa faca acest job, ca la oricare alt loc de munca. Din cate stiu eu, mai nou dau interviuri si probe de lucru chiar si persoanele care vor sa se angajeze pe un post de femeie de serviciu, asa ca mi se pare normal sa se intample asta oriunde, indiferent de domeniul de activitate si cu atat mai mult in domeniul despre care vorbesc astazi. 

Da, inainte de a finaliza acest articol am intrat pe site-ul charm studio si am descoperit ca aveam dreptate. La angajare se da un interviu, se discuta conditiile de munca, se verifica aptitudinile intr-un cadru special amenajat din studio, se semneaza un contract individual de munca in conformitate cu legile care sunt in vigoare. Fetele dornice de angajare la Charmstudios bucuresti trebuie sa stie ca vor fi angajate numai daca indeplinesc anumite conditii, daca sunt eligibile pentru respectivul post. Persoana dornica sa se angajeze aici trebuie sa poata comunica eficient, sa dea dovada de rabdare, sa nu isi manifeste superioritatea sau aroganta, sa inteleaga si sa respecte munca fiecaruia, sa isi respecte colegii si pe celelalte persoane cu care intra in contact, sa fie om in orice situatie, sa stie cum sa aplaneze un conflict, sa il evite sau, dupa caz, sa il rezolve intern. 

Studio charm din Bucuresti nu angajeaza pe oricine bate la usa tocmai pentru a evita situatii neplacute, pentru a avea permanent o echipa de oameni de calitate. Fetele care doresc sa se angajeze acolo trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani, sa aiba un fizic agreabil, cunostinte cel putin medii de limba engleza, abilitati de comunicare si de a se pune in valoare, incredere si respect de sine, sa poata respecta conditiile de confidentialitate si de seriozitate. Daca indeplinesc toate cele de mai sus si daca trec cu bine de interviu, probabil se vor putea angaja fara probleme la Charmstudios bucuresti. 

0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.