duminică, 11 octombrie 2015

O femeie senzuala

Am fost in aceasta vara la nunta unor prieteni si, probabil pentru prima data in viata, am putut asista la intreaga discutie purtata de cateva dintre fetele prezente la eveniment. Pe de o parte eram plictisit, caci vorbeau despre o anumita rochie care facuse furori, iar pe de alta parte curiozitatea ma tot indemna sa raman pe loc, sa ascult pana la capat cum decurge o asemenea conversatie. Au inceput prin a se intreba cine era fata care purta acea rochie. Au aflat rapid ca e prietena cu mireasa, ca locuieste in Brasov si ca si-a comandat rochia de pe site-ul http://www.dyfashion.ro/, un magazin care isi are sediul chiar in acel oras (informatie pentru doamnele si domnisoarele care doresc sa vada, sa pipaie si sa probeze o rochie inainte de a o cumpara). Imediat dupa ce fetele pe care le spionam au aflat cine purta rochita care atragea priviri, a inceput adevarata distractie. Parerile s-au impartit, invidia a iesit la suprafata exact cum uleiul se ridica deasupra apei, iar eu am invatat o lectie importanta despre femei.

A fost destul ca o copila sa spuna ca ii place rochia respectiva, cumparata de la http://www.dyfashion.ro/. Toate au recunoscut ca rochia e foarte frumoasa, ca are un model unicat, ca materialul e de cea mai buna calitate, ca a fost lucrata de oameni care pun pasiune in ceea ce fac, dar... De cu a fost rostit acest "dar", fetele nu au mai putut fi oprite. Una spunea ca rochia e foarte eleganta, dar culoarea nu se potriveste cu tenul celei care o purta. Alta sustinea ca rochia de la www.looktoramagazin.ro e moderna si are puterea de a transforma orice femeie banala intr-una interesanta si atragatoare. Incet, incet, discutia s-a transformat in barfa. Aproape toate fetele participante la aceastaintamplare erau de acord ca fara acea rochita, tipa respectiva nu ar fi fost remarcata niciodata, ca ar fi ramas o anonima. Nu eram de acord cu ele, caci tipa chiar arata bine, dar nici nu am deschis gura sa spun asa ceva. Le-as fi stricat placerea de a intoarce pe toate partile o rochie si de a barfi.

Punctul culminant a fost atins in clipa cand fata care purta rochia de la www.looktoramagazin.ro s-a descaltat de sandalele cu toc inalt si a ales sa danseze desculta. In jurul ei barbatii au facut imediat roata, aplaudand si dansand. Aveti idee cat de senzuala poate fi o femeie imbracata in rochie eleganta daca danseaza cu talpile goale pe podeaua unui salon de nunta? Daca nu aveti, va spun eu ca este supremul in materie de senzualitate. Toate celelalte femei s-au oprit din dansat, mancat, baut, barfit si au privit cum talpile goale ale fetei se iveau din cand in cand de sub rochia eleganta, purtata cu un rafinament aparte. In salonul de nunta nu se mai ciocneau pahare, nu se mai auzea zdranganit de furculite, nu mai misca probabil nici musca. Toate privirile erau atintite asupra fetei care dansa desculta. Pe mine scena m-a entuziasmat si m-a intors in timp, amintindu-mi de adolescenta si de felul in care savurasem pe atunci povestea Esmeraldei, tiganca imaginata de Victor Hugo in romanul Notre Dames de Paris. 

Fetelor, daca doriti sa fiti senzuale, sa intoarceti toate privirile la o nunta si sa ramaneti vesnic in amintirea altora, comandati-va rochii de la http://www.dyfashion.ro/, imbracati-le la nunti, dansati desculte si ganditi-va ca sunteti o Esmeralda moderna. 

0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.