sâmbătă, 17 octombrie 2015

Petreceri magice

Va amintiti perioada propriei copilarii? Stiti ca oamenii din fiecare generatie in parte considera ca petrecerile la care au luat parte in copilarie au fost singurele cu adevarat magice? De unde aceasta impresie? Consider ca doua ar fi motivele principale pentru care adultii traiesc cu impresia aceasta. In primul rand pentru ca parintii lor s-au straduit sa le ofere tot ceea ce era mai bun, mai frumos, mai impresionant, iar in al doilea rand pentru ca insasi copilaria, prin definitie, este o perioada magica, singura perioada cu adevarat magica din viata unui om. Imi povestea mama ca in copilaria ei cele mai reusite petreceri erau date de catre parintii prietenei sale. Oamenii se straduiau sa pregateasca tortul si aperitivele intr-un mod cat mai gustos si mai aspectuos, iar dupa ce musafirii erau tratati si cantau nelipsitul La multi ani, copiilor li se permitea sa mearga in dormitor, unde ii asteptau diverse jucarii. Mamei mele ii placea sa isi puna pe cap palaria de cowboy, sa isi puna la brau cingatoarea din care straluceau doua pistoale ca in vestul salbatic la care visa orice copil dupa ce se apuca de citit cartile cu Winnetou, scrise de Karl May. Pentru mama, acele petreceri au fost magice.

In copilaria mea, o petrecere magica arata cu totul altfel. Mama invita, cu acordul parintilor, cativa copii la petrecerea mea (in functie de bugetul de care dispunea la momentul respectiv). Aceasta avea loc, invariabil, in incinta unei anumite firme careia nu vreau sa ii dau numele, dar pe care o veti recunoaste daca va spun ca fiecare copil primea un meniu fix ce continea o chifla umpluta cu ceva, un suc si o jucarie. Noi, copiii, ne jucam in spatiul care ne era rezervat, ne urcam pe tobogan si de acolo ne aruncam in marea de mingiute din plastic, sub supravegherea mai mult sau mai putin atenta a unei domnisoare angajata la firma respectiva. La final consideram intotdeauna ca am luat parte la o petrecere de-a dreptul magica si probail chiar asa era pentru acea vreme. 

Astazi lucrurile s-au schimbat. Este vorba despre o alta generatie si, inevitabil, de altfel de petreceri, cu mijloace moderne, dar pregatite cu acelasi entuziasm de catre parinti. Sau nu? Astazi este suficient ca parintii sa decida ca vor o petrecere pentru copilul lor, si magia este ca si facuta daca intra pe site-ul momente-magice.ro. O petrecere magica in anul 2015 inseamna pictura pe fata, animatori care sa inveseleasca atmosfera, personaje de poveste care prind viata sub ochii incantati ai copiilor, magicieni (cum ar fi putut lipsi de la petreceri magice?) care sa starneasca uimirea, curiozitatea si incantarea fara de margini a copiilor. 

Pentru voi ce inseamna o petrece magica si la ce fel de mijloace ati apela pentru a o pregati asa cum se cuvine? Va surade ideea de a apela la ajutorul celor de la www.petrecerimagice.ro?

0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.