duminică, 25 octombrie 2015

Pompa de san electrica dubla de la Spectra

Cu aproape o luna de zile inainte de a naste fetita am inceput sa ma documentez serios in privinta importantei laptelui matern, caci auzisem intamplator o discutie in troleibuz si ramasesem putin dezorientata. Am intrebat medicul de familie, am intrebat si alti medici, am citit o multime de articole de pe internet si am inteles ca dezvoltatea sanatoasa si armonioasa a bebelusului depinde in foarte mare masura de hranirea lui cu lapte matern. Acela a fost momentul in care m-am decis sa ma informez si in legatura cu felul in care laptele matern poate fi extras si pastrat in momentele cand mama nu se afla langa copil. Asa am ajuns sa aflu ca exista un brand foarte cunoscut si apreciat in Sua si Australia. Numele sau este Spectra. Orice proaspata mamica are acum posibilitatea de a achizitiona o pompa de san electrica dubla de la Spectra pentru a se putea descurca mai bine cu laptele matern (stiati ca laptele matern isi pastreaza proprietatile indiferent de ceea ce mananca mamica?), pentru a putea oferi copilului tot ce este mai bun pentru dezvoltarea sa armonioasa. Care sunt avantajele folosirii unei pompe de san electrice duble de la Spectra? 


Eu, sincera sa fiu, chiar nu stiu cum m-as fi descurcat in perioada alaptarii daca nu as fi avut in casa o pompa de san electrica dubla de la Spectra. Daca intrati pe site-ul lor, observati imediat ca au multe modele, in functie de nevoile pe care mama si bebelusul le au. In primul rand o pompa de san Spectra este utila datorita faptului ca ajuta mamele sa extraga o cantitate mare de lapte intr-un timp scurt si fara dureri. Au un rol esential in hranirea cu lapte matern a bebelusilor nascuti prematur, ajuta la stimularea lactatiei si la stocarea laptelui, sunt de mare folos in hranirea cu lapte matern a bebelusilor care au probleme de atasare la san si ajuta la extragerea laptelui in exces pentru golirea sanilor. 

De ce am ales pompele de san Spectra? Pentru ca sunt igienice si sigure (toate pompele Spectra au un sistem de protectie care reduce semnificativ riscul de contaminare a laptelui matern). Pentru ca sunt cu adevarat confortabile (datorita designului atragator ce a fost conceput special pentru ca mama sa poata extrage laptele fara dureri). Pentru ca sunt silentioase (pompele din gama Spectra Baby pot fi folosite chiar si in camera unde doarme bebelusul). Pentru ca nu contin BPA (toate componentele care vin in contact cu laptele matern sunt confectionate din plastic care nu contine BPA). Pentru ca folosesc tehnologie de ultima ora si sunt foarte practice (ofera mamei posibilitatea de a extrage lapte din ambii sani simultan, au o putere ajustabila si au acumulatori reincarcabili). Nu in ultimul rand pentru ca sunt singurele pompe profesionale de pe piata care au preturi accesibile. 


Mamicile din Romania isi pot alege din gama Spectra oricare dintre pompele de san electrice duble existente la noi, si anume modelul S2, modelul 9+, modelul DEW 350 si modelul M1. Desigur, alegerea le apartine, insa ideal ar fi sa intre pe site-ul Spectrababy.ro pentru a se documenta serios si pentru a afla cum se alege pompa de san potrivita nevoilor fiecareia dintre noi.

Text primit de la prietena mea Loredana si publicat pe blog sub forma de "guest post".

0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.