sâmbătă, 28 noiembrie 2015

Chirurgie estetica

Ma distreaza teribil discutiile peste care dau uneori pe internet si se intampla chiar sa pierd minute bune pentru a le urmari. Ultima de acest fel era despre lifting mamar, mastopexie si implanturi. A fost destul ca o fata sa scrie ca ar fi interesata de marirea sanilor, ca alte o mie sa ii sara in cap ca asta nu o va face vedeta Playboy, ca exista si riscuri la o asemenea operatie, ca un barbat care o iubeste se poate multumi si cu niste sani mai mici. Nu era treaba mea sa ma bag in discutie si oricum as fi iesit ciufulit de acolo, ca toate aveau gura mare si prea putine pareau dispuse sa asculte vreun argument logic. Am preferat sa ma abtin, dar asta nu ma impiedica acum sa imi scriu pe blog parerea. In primul rand ca orice moment al vietii implica niste riscuri. Cu atat mai mult o operatie, fie ea de extractie a unei masele cariate, fie de lifting mamar, de implanturi sau de mastopexie. 


Da, din iubire pentru o femeie este posibil ca barbatul sa se multumeasca cu ceea ce primeste, insa intotdeauna in secret va admira sanii mari si frumosi ai altor femei. Poate ca femeia care alege sa isi faca o operatie de marire a sanilor nu va ajunge vedeta Playboy, dar cu siguranta va avea o viata mai interesanta, se va simti mai bine in pielea ei, va avea mai multa incredere in ea, iar din acest punct va putea face mai multe cu viata ei, caci o femeie curajoasa este o femeie care stie sa castige. 

Daca ai citit pana aici, este posibil sa fi una dintre femeile interesate de chirurgia estetica, asa ca voi incerca sa te indrum catre un medic bun. Am cautat pe internet aproape o zi intreaga, am citit mult, am facut comparatii si cred ca am gasit un site bun, de unde am extras cateva paragrafe:

"Aspectul corpului ne poate influența percepția asupra propriei persoane. Chirurgia estetică modernă remodelează și armonizează liniile corpului astfel încât fiecare pacient să se poată privi cu încredere în oglindă."
"Cu multiple stagii în Europa de Vest şi Statele Unite, Dr. Mihai Aşchilian este un specialist cu un simţ acut al esteticii, pentru care intervenţiile impecabile sunt o practică de zi cu zi."
"Există pacienți care sunt condamnați să trăiască toată viața cu stigmatul unei traume fizice din cauză că nu își permit o operație plastică reparatorie. Programul pro bono, inițiat de Dr. Mihai Așchilian, le poate schimba viața."
"În chirurgia plastică nu este loc de iluzii, de aceea, înţelegerea nevoilor celor care îi cer ajutorul este crucială, pentru că de aceasta depinde succesul unei operaţii. Indiferent de caz, Dr. Aşchilian îşi ascultă pacienţii şi le face recomandările necesare, fără să-i fie teamă să-şi exprime cu sinceritate opiniile, atunci când necesitatea unei operații nu este stringentă, iar aşteptările nerealiste."0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.