luni, 30 noiembrie 2015

Firma de contabilitate

Mi-am petrecut o mare parte din ziua de ieri pe facebook, urmarind ceea ce postau altii. Am vazut diverse urari de bine, am vazut catei si pisicute dragalase, am vazut reclame facute unor firme mai mult sau mai putin cunoscute, am vazut multe selfie-uri. M-am mirat, asa cum ma mir intotdeauna, de repeziciunea cu care oamenii isi uita razboaiele, supararile, frustrarile. In fiecare saptamana au un alt motiv pentru care sa se revolte, insa toti parca am fi debili, parca ne-ar lipsi puterea de a ne revolta pana la capat, parca ne-ar speria propriile glasuri ridicate  spre cer. Mai zilele trecute lumea se plangea ca nu merge bine nimic in tara asta, ca e nevoie de schimbare, insa de la vorba la fapta e uneori un pas urias, mult prea greu de facut. Cum ar putea sa mearga bine, cand toti incearca sa isi fure caciula. M-am izbit in ultima vreme de ziduri parca de netrecut. M-am plans in grupul meu restrans, dar nu am miscat un pai pentru a incerca sa remediez. Poate o reclamatie colo, o alta dincolo, si anumite firme ar ajunge sa fie cercetate indeaproape, sa fie trecute prin filtrul sever de expertiza contabila, poate ar trece printr-un audit financiar, poate ceilalti ar incepe sa se teama si ar juca cinstit. Cam astea sunt gandurile care imi trec prin minte cand aud lumea plangandu-se de nereguli, de legi nerespectate, de schimbari absolut necesare, pe care nimeni nu indrazneste sa le faca. De cine ne este teama? De ceilalti, ori chiar de noi, asa neputinciosi cum suntem, fara strop de vointa, fara strop de determinare? Vrem o lume mai buna, dar sa o schimbe altii pentru noi. Vrem conducatori cinstiti, dar ii votam tot pe ceilalti. Vrem... Oare cand vom intelege ca inainte de a putea sa vrem ceva, trebuie sa oferim ceva? Sa ofere fiecare atat cat poate si cat se pricepe, dar sa o faca in mod cinstit. Daca te pricepi sa vinzi servetele nazale, vinde-le. Dar nu te ocupa si de contabilitate, de exemplu.Lasa expertii sa isi faca treaba pe care au invatat sa o faca. Apeleaza la o firma contabilitate, asa cum face toata lumea. Nu stii unde ai putea gasi o firma de contabilitate pentru treburi uzuale, pentru un audit financiar, pentru o expertiza contabila? Cauta pe internet si sigur vei gasi. Eu, doar pentru a putea termina acest articol, am cautat pe google si am gasit imediat o multime de detalii despre chronax.ro. Cam atat e de simplu in orice domeniu, daca ne dorim cu adevarat. Dar ne dorim?

"CONSULTANTA GRATUITA pentru ca mai apoi treaca la implementarea solutiilor optime, cu o viteza de executie remarcabila.

Fara a avea nevoie de o programare prealabila, va asteptam zilnic in Concept Storeul CHRONAX, intr-o ambianta placuta si prietenoasa, cu tarife accesibile si corecte. Departamentele sunt conduse de specialisti cu experienta de peste 20 de ani in domeniile in care activeaza si un palmares impresionant de proiecte."0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.