sâmbătă, 28 noiembrie 2015

Seo black friday

Piata online din Romania este in continua crestere, insa prea putini fac lucrurile asa cum ar trebui. Oamenii isi deschid magazine online, bloggerii incearca sa castige bani facand afiliere. Pentru ambele categorii de persoane doresc astazi sa recomand un blog de unde se pot documenta si de unde pot invata foarte multe inainte de a face pasi in mod concret prin online - dwf.ro. Iata, de exemplu, un articol pe care multi ar trebui sa il citeasca pentru a intelege exact ce este seo black friday si care sunt actiunile ce pot aduce mai multi vizitatori, mai ales in aceste zile, cand toata lumea se asteapta la vanzari foarte mari. Sa nu va lasati inselati de textele pompoase care circula pe internet. Toti se dau specialisti seo, insa putini reusesc sa si dovedeasca faptul ca se pricep, iar cei de la dwf.ro chiar au rezultate concrete cu care sa se mandreasca. Daca as dori sa fac afiliere la nivel inalt sau daca as avea un magazin online, cu siguranta as tine cont de toate cele 9 actiuni recomandate de specialistii seo de la dwf.ro. 


As analiza intai situatia actuala a site-ului, caci de multe ori exista greseli sau scapari mai vechi de care nu suntem constienti si care ne pot influenta negativ actiunile viitoare. As afla care sunt cuvintele cheie cautate in perioada de black friday. Apoi as publica si continut nou, pentru ca vizitatorii sa gaseasca tot ceea ce ii intereseaza in legatura cu black friday (mi-a placut foarte mult faptul ca specialistii seo de la dwf.ro au specificat clar ca aceste materiale ar trebui sa fie publicate cu cel putin 45 de zile inainte de eveniment, pentru ca motoarele de cautare sa aiba timpul necesar indexarii si pozitionarii). "Oferiti indicii cu privire la promotiile de black friday", este un alt sfat venit din partea specialistilor seo de la dwf.ro. Desigur, nu sunt uitate nici linkurile ce provin de la site-uri cu autoritate, caci ele ajuta la cresterea vizibilitatii si credibilitatii. Cum se obtin aceste linkuri, veti afla chiar de pe dwf.ro, daca veti avea curiozitatea sa aprofundati notiunile de seo black friday

"Black Friday este un eveniment major in ecommerce, atat la nivel internationat, cat si in Romania. Desi sunt in mod traditional preferate actiuni de marketing cu un raspuns mai rapid, precum campanii de e-mail marketing, facebook ads ori google adwords, traficul potential de atras din Google organic nu este de ignorat. Prin aplicarea celor 9 actiuni concrete prezentate in acest articol, veti atrage mai multi vizitatori din Google in aceasta perioada, ceea ce se traduce intr-un numar crescut de comenzi.

Aceste activitati punctuale nu pot substitui o campanie de SEO full-service, derulata pe o perioada mai lunga de timp si in cadrul careia se foloseste o metodologie SEO corecta. Pentru o astfel de strategie, in urma careia vizibilitatea online a magazinul dvs. sa cresca in Google, sunt necesare mai multe actiuni concertate. Rezultatele sunt insa pe masura."

0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.