luni, 30 noiembrie 2015

Un actor grabit

M-am trezit mult prea devreme, inainte ca somnul sa isi fi facut pe deplin datoria. Sunt obosit, usor confuz, iar prin minte imi trec multime de ganduri aparent fara legatura intre ele. In urechi imi rasuna franturi dintr-o melodie. Un actor grabit... Si imi amintesc, inca o data, ca fiecare dintre noi este actor pe scena propriei vieti. Unii dintre noi isi joaca impecabil rolul, ies la rampa cand publicul aplauda, se inclina cu respect si data viitoare joaca mai bine. Altii, mai nepasatori, mai trufasi, poate mai grabiti, isi joaca rolul indiferent daca in sala sunt multi sau putini spectatori, indiferent daca lumina este data de becuri economice de la http://magicled.ro/, de becuri cu led sau de razele lunii. Ei stiu ca imediat dupa spectacol cortina cade, luminile se sting si viata merge mai departe. Poate ca undeva, in fundul salii, vor mai ramane aprinse cateva becuri e27, doar ca sa indrume ratacitii spre iesire. Pe acesti din urma ii aplauda cineva la scena deschisa? Ori spectatorii simt ca ratacitii sunt doar niste importori, ca nu facut vreun curs de actorie in/cu si despre viata, ca niciodata rolul lor nu va fi jucat magnific?


Un actor grabit... Va privi el vreodata dincolo de lumini, pentru a vedea daca exista un soclu E27 care sa poata sustine becuri economice, becuri cu led, felinare sau doar biete lumanari fumegand trist? Va privi el dincolo de un soclu E27 pentru a vedea chipurile transfigurate de admiratie ale spectatorilor? Isi va da seama de puterea pe care jocul sau o are asupra luminari unor minti dornice de cunoastere? Nu e usor sa ajungi actor. Iti trebuie un strop de talent, iti trebuie multa putere de a darui, iti trebuie o farama de iluminare, iti trebuie... daca nu o facultate, macar un curs de actorie. Trebuie sa ai curajul de a te preface chiar si cand stii ca toata lumea stie ca te prefaci. Trebuie sa iti dezgolesti sufletul in fata tuturor, sa ii lasi sa te vada asa cum nici tu nu te cunosti. Trebuie sa stai zambind in lumina becurilor, a reflectoarelor, a blitzurilor. Cati dintre noi pot face asta? Si totusi, pe scena vietii toti suntem actori. Mai mult sau mai putin grabiti, mai mult sau mai putin atenti, mai mult sau mai putin talentati. 


Aparent fara legatura cu gandurile din aceasta dimineata: "Prin ce se diferențiază produsele V-TAC față de celelalte produse existente pe piață? Printr-un raport optim calitate-preț, ce vine în întâmpinarea cerințelor actuale ale pieței.
Începand cu acest an, produsele noastre vor fi disponibile și în magazinul de prezentare Magic LED aflat în București, B-dul Ion Mihalache, nr.42-52, Bloc 35, Parter, Sector 1 dar și on-line prin intermediul site-ului www.magicled.ro.
Așteptăm cu interes să vă demonstrăm calitatea produselor pe care le comercializăm și să contribuim împreună la reducerea consumului energetic și conservarea mediului înconjurător. În magazinul Magic LED, orice produs achiziţionat poate fii testat comparativ cu ce aveţi dvs. acasă, pentru a vă putea ajuta să luaţi o decizie documentată."
0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.