vineri, 25 decembrie 2015

De ce ne pasa ce fac altii?

Ma distrez uneori observand cum persoane ce saliveaza la vederea unor vedete internationale care au apelat la chirurgia estetica non-invaziva pentru a-si modela corpul prin diverse operatii estetice, cand vine vorba despre vedetele autohtone sau despre o fata oarecare, sar in sus si judeca fiecare gest, indiferent daca e vorba despre marire buze, marire sani, indreptat sau micsorat nas. Nu cred ca voi putea intelege vreodata de ce oamenilor le place sa se uite in gradina altora, sa isi bage nasul in problemele celorlalti, sa isi dea cu parerea daca x sau y ar trebui sa foloseasca acid hialuronic, sa mearga sau nu la estetician, sa isi opereze sau nu partile din corp de care nu este multumit. Ca vrem sa recunoastem sau nu, cei mai multi dintre noi se chinuie intreaga viata cu cate un complex dat de felul in care aratam. Ca vrem sau nu sa recunoastem, multi dintre noi ar schimba cate ceva la aspectul fizic, daca ar putea. Unii nu o fac de teama, altii pentru ca nu au bani, altii din cauza ca ii opresc diverse principii sau convingeri. Dar gandul ramane ascuns in adanc, acolo unde nimeni nu il poate vedea si judeca. 

Da, omul se naste cu dorinta de a cauta si atinge perfectiunea in toate. De ce ne suparam cand aflam ca x sau y a apelat la operatii estetice? De ce ne deranjeaza ca isi face operatie de marire buze, ca isi baga silicon in sani sau ca isi scoate grasimea de pe burta? Daca omul respectiv simte ca de asta are nevoie, haideti sa il lasam in pace si sa admiram opera chirurgilor, sa ne minunam de felul in care medicina a evoluat in ultima suta de ani. Iata cateva cuvinte despre marirea buzelor, luate cu copy paste de pe site-ul clinicii Zetta:

"Dacă vă doriţi să redaţi buzelor volumul tineresc, să nu mai fiţi nevoită să folosiţi rujul pentru a le scoate în evidenţă, augmentarea buzelor cu substanţe injectabile (filere) poate fi soluţia. Pentru augmentarea buzelor, soluţiile injectabile sunt administrate printr-o procedură simplă care nu va dura mai mult de o jumătate de oră, uneori chiar mai puțin, în funcţie de tipul de corecţie pe care îl doriţi.

Rezultatele unei interventii de marire buze pot fi temporare sau permanente, în funcţie de substanţa folosită şi de numărul de tratamente administrate. Unele produse pot oferi rezultatele dorite în doar câteva luni, pe când altele pot avea rezultate de durată, un an sau mai mult.

Augmentarea buzelor poate fi realizată prin:
• Lipofilling
• Augmentare cu acid hialuronic
• Implante permanente de slicon

In functie de rezultatul dorit de dumneavoastra si de discutia cu specialistul nostru, se va alege procedura optima de marire a buzelor."
"Zetta înseamnă o echipă medicală excepţională, cu peste 100 de ani de experienţă, adunaţi în mii de ore de operaţii sofisticate, autori a numeroase lucrări de specialitate şi studii, contributori la congrese profesionale internaţionale, la curent cu cele mai noi practici, generatori ai unor noi soluţii medicale.

Tehnologia de ultimă generaţie a clinicii a fost selectată special pentru a asigura lezarea minima a ţesuturilor şi o recuperare mai rapidă a pacienţilor. Tot pentru cea mai bună experienţă posibilă, am ales soluţiile dedicate anesteziei, spaţiilor de recuperare, întregului mediu Zetta. Designul modern, minimalist, maximizează calitatea experienţei."0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.