sâmbătă, 30 ianuarie 2016

Jante si anvelope Michelin

Iarna aproape ca a trecut si in acelasi timp a trecut si zapada de care mult ne-am temut. Prin urmare, in scurt timp probabil ca vom trece de la haine groase si bocanci la pantofi, iar posesorii de autovehicule, dupa cum bine stim, vor trebui sa faca schimbul de anvelope, inlocuindu-le pe cele de iarna cu unele de vara. Costisitor pentru cei care inca nu au aflat ca la Acvila gasesti anvelope Michelin ieftine. Asta imi aminteste de momentul in care am aflat de existenta firmei Acvila si de cel cand am intrat pentru prima data pe site-ul sau. Tatal unui coleg de-al meu de munca, pe nume Romica, tocmai isi echipase masina marca Audi cu jante noi de la Acvila Romania, niste jante marca DEZENT si implicit cu anvelope Michelin. La scurt timp dupa innoire, tatal colegului meu a trebuit sa se deplaseze intr-o delegatie, in interes de serviciu, excursie care a durat aproximativ o saptamana. Iata un bun prilej pentru Romica de a testa masina si a verifica daca jantele si anvelopele cumparate erau potrivite. 

Vorba proverbului: cand pisica nu-i acasa, joaca soarecii pe masa. Romica al nostru se urca in masina si o scoate la o plimbare. La iesirea din Ploiesti spre Paulesti, ii apare in fata un iepure. Il privea impietrit de lumina pe care o raspandeau farurile masinii. Romica, milos din fire, trage spre dreapta si ia contact cu bordura. A reusit in ultima clipa sa evite iepurele, dar in acelasi timp a reusit performanta de a distruge jantele noi si anvelopele de pe acea parte. Asta nu inseamna ca jantele sau anvelopele nu erau bune, ci doar ca Romica nu avea destula experienta. Noroc cu Acvila Romania, ca i-a trimis rapid comanda pe care a facut-o pe internet (jante si anvelope Michelin), astfel incat tatal sau nici in ziua de astazi nu a aflat isprava. 

"Societatea Acvila Distribution NCA comercializeaza anvelope si jante noi pentru toate tipurile de autoturisme, autoutilitare, 4X4, camioane, Atv, utilaje agricole si industriale. Echipa Acvila Romania pune la dispozitia dumneavoastra o gama completa de anvelope noi, marci premium si de buget, precum si cauciucuri resapate (Malatesta , Insa Turbo).
In intampinarea nevoilor dumneavoastra, personalul Acvila Romania va ofera consultanta de specialitate si va pune la dispozitie toate informatiile de care aveti nevoie pentru a face cea mai buna si potrivita alegere. Datorita experientei vaste a staff-ului nostru in domeniul comercializarii anvelopelor, precum si a gamei foarte variate de producatori pe care o punem la dispozitia clientilor nostri, Acvila Romania va garanteaza solutia adecvata pentru necesitatile, asteptarile si bugetul dumneavoastra.
Pentru eficientizarea timpului dumneavoastra si pentru o cat mai buna informare asupra produsului achizitionat, Acvila Romania va ofera posibilitatea plasarii comenzii dumneavostra telefonic (0755 047 253), precum si on-line (www.acvila-romania.ro). De asemenea, din dorinta de a raspunde cat mai adecvat necesitatilor dumneavoastra, va oferim oferte personalizate, preturi competitive si un raport calitate-pret foarte bun."0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.