marți, 26 ianuarie 2016

Mobila de calitate de la arta-mobilei.ro

Nu m-am putut obisnui cu gandul ca mama vrea sa aiba ultimul cuvant in casa cand vine vorba despre treburi curente, despre mobilare si redecorare. Ca orice alt om care gandeste si apreciaza frumosul, am tot timpul cate o idee noua si incerc sa ii conving pe ai mei ca este buna si potrivita. Desigur, fiind vorba despre generatii diferite, chiar daca ai mei sunt inca foarte tineri, tot apar diverse conflicte si pareri diferite in legatura cu tot ceea ce tine de casa noastra. S-a intamplat ca acum cativa ani sa ne decidem sa zugravim. Ei voiau pentru camera mea niste culori pastelate. Ar fi acceptat si o culoare foarte aprinsa, cu conditia sa fie una clasica, de genul: albastru, galben, verde. Mie nu imi place. Vreau sa fiu original si sa ma simt bine in camera mea, sa imi pot alege singur mobila si culoarea de pe pereti. Am crezut ca face stop cardiac mamacand i-am spus ca mi-ar placea sa am tavanul negru si peretii vopsiti in rosu. I-am mai spus ca mi-ar placea, daca tot facem schimbari in casa, sa imi comand si Mobila de calitate de la arta-mobilei.ro ca tot suntem in era internetului si avem atat de multe optiuni noi, pe care oamenii nu le aveau pana acum cativa ani.

A intrat pe site-ul arta-mobilei.ro, s-a uitat la fiecare piesa de mobilier in parte, a comparat cu preturile si designul pieselor de mobilier de pe alte site-uri si a decis ca am dreptate, ca ar fi bine daca am putea comanda mobila de calitate de la arta-mobilei.ro. Dar problema tot nu era rezolvata. Ea isi dorea un anumit dulap, mie nu imi placea. Eu voiam o anumita biblioteca, ei i se parea ca nu s-ar potrivi prea bine in spatiul pe care il avem. Despre discutiile interminabile pe care le-am avut in legatura cu mobila si mai ales cu zugraveala de pe pereti, aproape ca as putea scrie un roman. Mama spunea ca nu sunt nici depresiv, nici nebun, sa imi dau cu vopsea lavabila rosie si neagra pe pereti si sa transform camera in ceva ce nu s-a mai vazut. Dupa ce am inteles ca nu o pot scoate la capat cu ea in privinta acestor culori, i-am spus ca nu am de gand sa renunt la ideile mele si am optat pentru un tavan in culoarea violet - movuliu - lila (nu ma intrebati exact ce nuanta este, ca nu va pot spune) si pereti verzi. Nepotrivire totala, ar spune cei mai multi oameni, insa mie imi place si asa va ramane mult timp de acum inainte, indiferent de cate ori vom mai zugravi. 

La mobila mi se pare ca este mult mai usor sa o conving ca am dreptate. Am gasit mobila de calitate, are preturi bune, imi pot face pe comanda absolut orice piesa de mobilier mi-as dori, in orice culoare ar vrea inima mea. Am facut o multime de masuratori, am pregatit niste schite destul de complicate, cu lux de amanunte, i le-am dat mamei spre aprobare si iar s-a pornit avalansa discutiilor in contradictoriu. Eu vreau mobila simpla, moderna, care sa nu imi aglomereze camera si care, in acelasi timp, sa imi ofere posibilitatea de a tine ascunse toate lucrurile pe care le am. Mamei mele i se pare ca ar fi prea goala camera daca as face asmenea piese de mobilier. Ea vine dintr-o alta epoca, una in care oamenii aglomerau mobila cu tot felul de bibelouri, mileuri, chestioare fara rost. Eu vreau ceva potrivit anul 2016, intr-un stil minimalist. E chiar asa greu ca o femeie sa priceapa faptul ca fiul ei a crescut, ca are propriile pareri, propriile gusturi, ca vrea o camera care sa il reprezinte in totalitate? E chiar asa greu sa inteleaga faptul ca nu ea va locui in acea camera, ci un barbat ajuns la maturitate, un om care are alte gusturi in privinta culorilor, a mobilei, a vietii? 

"Cine suntem?
Suntem o societate cu o echipă de profesioniști tineri, dinamici, care plasează în centrul atenției clientul, cu necesitățile și dorințele sale.

Obiectul nostru de activitate este confectionarea, productia oricărui tip de mobilier din PAL melaminat, MDF, postforming și PAL furniruit. Furnizorii nostri sunt selectati pe baza unor criterii precise care au ca scop mentinerea calitatii produselor.

Procesele de fabricatie sunt conform celor mai înalte tehnologii și pentru aceasta suntem dotați cu mijloace de producție moderne: mașini unelte specializate, scule de la producători consacrați.
Filozofia noastră este că putem merge înainte numai dacă clienții sunt multumiți, de aceea ne străduim să satisfacem toate dorințele acestora. Dorim să fim parteneri de încredere din toate punctele de vedere."

0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.