luni, 25 ianuarie 2016

Multivitamine pentru reglarea glicemiei


De la un timp, in jurul meu se vorbeste parca numai de boli. Fara sa vreau aflu ce inseamna glicemie ( Prezența glucozei în sângele din organismul uman; cantitate de glucoză aflată în sânge), ce este un diabet de tip 2, ce este insulina, dar si multwe, multe altele, printre care faptul ca exista un supliment alimentar care poate fi de ajutor, dupa cum sustin producatorii sai. Favio sunt multivitamine pentru reglarea glicemiei, un complex de vitamine care sustine functionarea in limite normale a pancreasului. Producatorii sustin ca "administrarea regulată a Favio®:
Ajută la menţinerea unor niveluri normale ale glucozei în sânge;
Susţine sistemul imunitar;
Ajută la funcţionarea în condiţii normale a glandei tiroide;
Ajută la coagularea normală a sângelui;
Ajută la menţinerea vederii normale;
Diminuează în mare măsură senzaţia de oboseală şi epuizare şi creşte energia;
Favorizează protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ;
Ajută la menţinerea unor celule sanguine normale;
Ajută la menţinerea frumuseţii pielii și a unghiilor."Am aflat despre aceste multivitamine pentru reglarea glicemiei atunci cand bunica unui bun prieten a fost diagnosticata cu un diabet de tip 2. In casa lor se vorbeste in ultimul timp numai despre glicemie, despre retete pentru diabetici, despre cel mai sanatos regim alimentar, despre factorii genetici care favorizeaza aparitia diabetului ("Cu toate că riscul fratelui unei persoane bolnave de diabet este, în general, egal cu cel al mediei populației, există, totuși câteva excepții. Dacă o persoană se îmbolnăvește în ciuda faptului că are o greutate normală, atunci riscul fratelui crește de două ori față de media populației.
Dacă unul dintre părinți are și el diabet de tip 2, atunci riscul copilului ajunge de trei ori mai mare față de media populației, iar dacă ambii părinți suferă, șansele acestuia sunt de 50%.
În orice caz, pentru diabetul de tip 2, cauzele genetice reprezintă mai puțin de o treime; restul sunt reprezentate de factori de mediu și comportamentali similari între membrii familiei.". In curand cred ca voi deveni eu insumi specialist in aceasta boala, asa cum in ultimii ani am devenit specialist in avc, dupa ce bunica mea a rapas paralizata in urma unui asemenea accident. Persoanele care doresc sa utilizeze Favio trebuie sa ceara in primul rand sfatul medicului de familie pentru a se asigura ca medicamentele indicate de catre acesta nu intra in conflict cu multivitaminele pentru reglarea glicemiei - Favio. "Fara parabeni! Fara gluten! Favio nu este un medicament si nu vindeca diabetul. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A se pastra in flaconul originar, la temperatura camerei, in locuri uscate si aerisite.
Solicitati informatii suplimentare despre Favio la cea mai apropiata farmacie."2 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.