miercuri, 27 ianuarie 2016

Ce fel de fete lucreaza in videochat?

Citeam zilele trecute pe un blog ca tot mai multe fete sunt interesate sa faca video chat, ca se intereseaza pe internet de cate un studio de videochat care face angajari. Mi-au trecut multe intrebari prin cap dupa ce am terminat de lecturat acel text. Oare care este cel mai mare studio de video chat din Bucuresti? a fost prima dintre ele. Mi-am raspuns singur, dupa ce m-am documentat putin pe internet. Probabil cel mai mare studio de videochat din capitala este Studioul de videochat din Victoriei. Acolo se fac permanent angajari. Spre acel studio de video chat isi indreapta privirile toate fetele care doresc sa intre in acest domeniu de activitate. Li se ofera conditii bune, echipament ultra modern, respect, salarii foarte atractive, bonusuri, training si multe, multe altele. M-am mai intrebat si cine sunt fetele care aleg sa lucreze in acest domeniu? Ce fel de fete sunt, ce sperante au, ce visuri vor sa isi implineasca? Aici raspunsurile sunt mai greu de gasit, caci dfiecare om este manat prin viata de propriile visuri, sperante si sentimente, diferite de ale celorlalti. Poate ca o fata alege sa faca videochat pentru ca vrea sa aiba bani multi, alta pentru ca ii place sa flirteze cu barbatii, alta pentru ca adora sa sfideze regulile invechite si nescrise ale societatii, alta cine mai stie din ce alte motive.


Eu, de cate ori incerc sa imi imaginez o fata care lucreaza in acest domeniu, in fata ochilor vad o studenta inteligenta, care poseda o multime de cunostinte generale, care e dezinhibata, care poate comunica eficient in limba engleza, care e foarte ambitioasa, stie ce isi doreste de la viata si nu se teme sa isi urmeze visul. O vad iesind pe strada, mandra, frumoasa, eleganta, imbracata cu haine scumpe, bine coafata, purtand pe brat o poseta de firma. Voi ce vedeti cand incercati sa va imaginati o fata care lucreaza la cel mai mare studio de videochat din Bucuresti? Stiati ca fetele care lucreaza la studio20 au o multime de avantaje: echipa cu experienta, contracte legale, program de lucru flexibil, consiliere de imagine...?


"La rândul său videochat-ul platit poate fi de mai multe feluri:
Cu conținut adult; în care modelele și clienții pot discuta intr-un cadru privat subiecte erotice, cu caracter adult si pot avea scene de nuditate. La randul sau, videochat-ul adult are mai multe "nise": hardcore (porno), softcore, glamour.
Cu conținut non-adult; în care modelele și clienții pot discuta intr-un cadru privat subiecte fara caracter erotic si nuditatea este exclusa. Aici videochat-ul se apropie de zona de online dating.

Ce presupune activitatea de videochat (adult streaming)? Conversațiile dintre modele și clienți pot varia foarte mult, abordând atât teme cu caracter erotic, cât și teme despre hobby-uri, muzică, cărți, filme etc. Ceea ce este cel mai important este că modelul are posibilitatea de selecta interlocutorii și, implicit, de a conduce conversația spre tema dorită.

Clienții plătesc pentru fiecare minut de conversație cu modelele. Conversațiile dintre un client și un model sunt private, nimeni nu poate invada intimitatea discuției. Modelul poate alege liniștit tema discuției, adult sau non-adult, și poate aborda orice atitudine dorește în fața camerei video."

0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.