duminică, 20 martie 2016

Mamicile recomanda carucioare de pe bebelas.ro

Vine, vine primavara, cu totii copiii la plimbare

Odata cu venirea primaverii, proaspetii parinti isi doresc plimbari in aer liber, sub razele calde ale soarelui, insa, se intreaba ce fel de carut sa achizitioneze pentru cel mai mic membru al familiei. In aceasta idee, specialistii in ingrijirea si sanatatea copilului spun ca achizitionarea unui carut de plimbare al copilului trebuie sa se bazeze pe duritate, ergonomicitate si elemente de siguranta, in mai multe puncte de sustinere.
La o scurta analiza in mediul virtual, am observat ca mamicile recomanda carucioarele de pe bebelas.ro. De ce? Au gasit cea mai variata gama de carucioare pentru copii, carucioare care pot deveni si scaune auto, imbinand utilul cu elegantul la cele mai accesibile costuri. Impreuna cu mamicile, am dezvoltat o selectie de pasi, care trebuie urmati in alegerea caruciorului pentru propriul copil.
1.       In primul rand, se ia in calcul siguranta copilului. De aceea, mamicile spun ca un carucior pentru copil trebuie sa suporte o greutate de maxim 15 kg, chiar si atunci cand copilul ajunge la varsta de un an si jumatate si vrea plimbat cu caruciorul;
2.       Se mizeaza pe un carucior solid, confortabil si in conformitate cu normele de securitate ale copiilor. Aici se verifica testul de rezistenta: se aseaza o poseta cu o greutate de 3 kg sau geanta cu schimburi a copilului si daca sistemul caruciorului este stabil, inseamna ca si aliajul din care este confectionat va rezista presiunii;

3.       Tipurile de roti sunt extrem de importante in alegerea unui carucior pentru copil. Este important sa se axeze pe acele roti mari si din cauciuc sau silicon, pentru ca acestea ajuta la manevrarea carutului mai facil, precum si la o plimbare in parc mult mai linistita, fara a trezi copilul in urma plimbarii pe denivelari;
4.       Carucior cu landou sau fara? Mamicile mizeaza mereu pe un carucior cu landou, care se poate detasa de intregul echipament de sprijin. In acest caz, pana la varsta de 6 luni orice copil trebuie sa fie monitorizat indeaproape, iar landoul asigura si inlocuieste un alt echipament de sustinere. Landourile asigura sustinerea pozitiei copilului, fiind si primul element care se are in vedere in mentinerea pozitiei in sezut.
5.       Scaun rabatabil si pentru masina. Parintii sunt de acord ca un carucior trebuie sa fie si practic si util, iar in timpul deplasarii cu masina, un carucior detasabil si cu sistem de prindere pe bancheta din spate a masinii este tocmai ceea ce trebuie. In acest caz, se tin cont de dimensiunile caruciorului, dar si de modul in care se poate converti intr-o masina.
6.       Carucior rabatabil. In cazul in care se merge la bunici, in plimbare sau in vizita la rude, caruciorul trebuie sa permita plierea sa, pentru a fi depozitat si in cele mai mici sau stramte locuri. Este important ca micutul sa fie prins cu centuri de siguranta pe toata durata deplasarii.

7.       Accesorii pentru carut. Cati parinti nu cauta un carucior pentru copilul lor care sa fie util, placut, usor de manevrat si sa detina toate accesoriile importante? Majoritatea. Ei bine, este important ca un carucior pentru copil sa aiba husa de ploaie, plasa pentru tantari sau umbrela de soare. Alte carucioare au si genti pentru scutece si hainute, iar altele au un cos pentru cumparaturi si jucarii. Oricare modele trebuie sa ofere o versiune moderna a acestor echipamente importante pentru copil, dar si pentru parinte.


0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.