luni, 28 martie 2016

Masina de curatat cartofi si masina de spalat vase

Masina de curatat cartofi si legume este a ta astazi, i-au spus in ziua cand a calcat prima data in bucataria acelui restaurant. Nu mai vazuse pana atunci asa ceva, dar si-a spus in gand ca nu poate fi prea greu de lucrat cu ea. Curata destul de des acasa cartofi pentru intreaga familie. Cat putea sa fie de greu sa umble cu o masina de curatat cartofi si legume care facea treaba in locul ei? Dupa cateva ore de stat in picioare, cand clientii erau deja satui, au trimis-o sa se ocupe de masina de spalat vase. Pahare, farfurii, oale, capace, pe toate a trebuit sa le clateasca si apoi sa le bage la spalat. A intrebat de ce nu le poate baga direct in masina de spalat vase pret de o ora, doua, noua, cat e nevoie. Sau de ce nu le lasa spalate numai de mana, daca tot le ia pe fiecare in parte si le curata de resturile de mancare. I s-a explicat ca durata de viata a unei masina de spalat vase pret de un an nu este eficienta, ca doar protejata poate functiona bine vreme indelungata. A parut sa inteleaga, insa nu s-a putut acomoda cu ideea de a sta 12 ore in picioare, cu o felie de paine in burta, in vreme ce in jurul sau mirosea a tot felul de mancaruri bune, bine gatite. 

A rezistat o zi, o singura zi. A spus ca prefera sa stea fara bani de buzunar decat sa mai treaca prin calvarul unei bucatarii de profesionisti. Asa sunt oamenii, unii rezista in orice conditii si incearca sa isi faca treaba cat mai bine, altii cedeaza repede atat din punct de vedere fizic, cat si mental. Unii inteleg de mici ca viata cere sacrificii, altii prefera sa isi caute drumul usor. Uneori au noroc si il gasesc, alteori petrec intreaga viata cautand ceva ce nu exista. Cititorilor mei, daca isi doresc o viata mai usoara, le recomand sa acceseze linkul spre Masina de spalat vase la pret avantajos, cu promisiunea ca nu vor regreta alegerea facuta. Ati cautat vreodata, de curiozitate, statistici, sa vedeti cate ore din viata pierdem doar spaland vase? Cate nu am putea face in acest timp!

"Masinile de spalat vase profesionale sunt de mai multe feluri, iar acestea se potrivesc bucatariilor profesionale in functie de specificitatile fiecaruia. Astfel, exista masini de spalat vase cu tunel, masini de spalat vase cu capota, masini de spalat pahare, masini de spalat vase si pahare. Masinile de spalat vase si pahare sunt foarte practice pentru ca au mai multe programe de spalare si permit curatarea mai multor feluri de vesela in acelasi timp, economisind, deci, timp si energie. Aceste echipamene profesionale pentru bucatarii sunt usor de utilizat, avand o interfata intuitiva, usor de folosit pentru oricine. Masinile de spalat vase pot fi comandate mai simplu si mai rapid, din magazinul online Dactrust. Produsele horeca au descrieri, astfel incat fiecare client sa fie informat in legatura cu caracteristicile echipamentelor."


0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.