luni, 28 martie 2016

Modele de paturi elegante

Ma uit cu ai mei de aproape zece zile pe internet, caci vrem sa facem cateva schimbari prin casa si verificam diverse oferte, ne punem de acord asupra culorii si modelului pe care le va avea patul de dormitor, canapeaua de living si altele. Desigur, fiind vorba despre generatii diferite, va puteti usor imagina ca discutam mult in contradictoriu si ca rar se intampla sa cadem de acord toti. De exemplu, mama vrea niste paturi tapitate ieftine, bunica din partea tatalui ne sfatuieste sa ne luam pat tapitat cu lada, tata e interesat in primul rand de pret paturi tapitate, iar eu tin neaparat sa luam niste paturi tapitate de calitate si care sa se potriveasca nevoilor noastre, indiferent care va fi pretul final. Si adevarul este ca am vazut cateva modele de paturi elegante din care sa ma inspir, caci nu ma voi lasa pana cand nu ii voi convinge pe toti ca trebuie sa apelam la Unican mobila la comanda, caci vremurile se schimba, ne schimbam si noi si chiar nu am chef sa imi invit prietenii intr-o casa batrana, cu mobilier din secolul trecut. 


Am eu cateva planuri in cap, stiu cam cum as vrea sa arate mobila, stiu si ce culori se potrivesc in casa noastra, stiu sigur si ca ni le vor putea face exact asa cum visez cei de la Unican. Singura greutate in acest moment este sa conving cativa oameni, toti dintr-o alta generatie, ca mobilierul unei case trebuie sa poarte amprenta unica si inconfundabila a celor ce locuiesc acolo, sa fie personalizat in functie de gusturile si nevoile locatarilor din respectiva casa. Pentru asta trebuie sa duc munca de lamurire, sa le arat seara de seara pe internet modele de piese de mobilier, sa pun niste bani deoparte si apoi sa dau comanda. 


"Mobila la comanda este activitatea principala a companiei noastre .Unican este compania specializata in designul , productia si instalarea la standarde de inalta calitate a mobilei la comanda pentru bucatarii si pentru intreaga casa .

Din anul 1998 de cand a fost infiintata, compania Unican a dezvoltat si implementat proiecte integrate de mobilier personalizat. Filozofia noastra in design este mai degraba moderna , toate produsele noastre sunt create cu grija de designerii Unican pentru a oferi clientilor nostri mobila la comanda si amenajari in armonie cu stilul lor de viata . Reputatia noastra este construita pe design inovativ precum si pe clara intelegere a nevoilor clientilor nostri . Ca membru al Asociatiei Producatorilor de mobila din Romania am inteles sa respectam standardele internationale de calitate inproductia de mobila . Pentru aceasta , materialele si accesoriile folosite provin de la firme prestigioase, iar fabrica este dotata cu aparatura moderna crescand astfel calitatea prelucrarii. Unican este o companie 100% romaneasca specializata in productia de mobilier si ofera concepte si solutii complete de amenajare. Investitii de peste 300.000 Euro in: -utilaje cu productivitate mare (CNC, masina aplicat cant ABS, instalatie filtrare aer cf norme EU, masina de formatizat profile MDF); -soft specializat de proiectare mobilier 3D ce controleaza de la partea de vanzare pana la linia de productie computerizata . Investitie prognozata in 2014 - extindere hala de productie ."


0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.