miercuri, 30 martie 2016

Omul de afaceri Adrian Mazilu

Respect pentru omul de afaceri Adrian Mazilu

Ce tanar adolescent nu a visat sa devina om de afaceri, sa fie plin de bani, sa munceasca foarte putin spre deloc si, drept recompensa, sa aiba mereu conturile bancare pline de bani? Probabil fiecare dintre noi a avut, macar pentru un moment, acest vis frumos. Dar sa visezi e una, si sa realizezi ceea ce ai visat e cu totul altceva. Unii cred cu tarie in fortele si inteligenta lor si lupta pana la capat pentru a-si urma visul. Altii isi dau seama ca nu e deloc usor sa devii om de afaceri si ca, daca ai avut acest noroc, e tare greu sa te mentii acolo unde ai urcat, sa tii pasul cu noutatile din domeniul tau de activitate, sa faci toate cate sunt de facut pentru ca o afacere sa mearga bine si sa aduca profit. Din acest motiv il respect maxim pe omul de afaceri Adrian Mazilu.

Cine este Adrian Mazilu?

Probabil unii dintre voi se vor grabi sa ma intrebe Cine este Adrian Mazilu?,
asa ca raspund aici. La o prima vedere, pare un tanar ca oricare altul. Privind mai in profunzime, descoperim cu usurinta ca e un tanar deosebit, un tanar ambitios, cu viziune, cu talent, cu o mare ambitie si un mare curaj. Si-a inceput cariera inca de pe bancile facultatii, cand a lucrat ca agent de vanzari la o societate de investitii financiare, unde in fisa postului era specificat un singur lucru: sa promoveze si sa vanda serviciile companiei potentialilor investitori. Acest lucru se intampla la inceputul anului 2009, cand domeniul "piete de capital" li se parea oamenilor absolut incert si despre care multi credeau ca include un mare risc financiar. Dupa cum spune chiar Adrian Mazilu: "Am inteles ca daca vreau sa-mi vand produsul, va trebui sa ajung la sentimentele clientului, sa-i creez o nevoie, iar apoi sa-mi intaresc prelegerea prin argumente logice, apeland astfel si la rationamentul interlocutorului. Este important sa faci o vanzare pe intelesul clientului, sa vorbiti aceeasi limba, deci sa-i descoperi nevoile si valorile personale, doar asa te va asculta si va putea lua in considerare ceea ce vrei sa-i vinzi."

Ce face Adrian Mazilu?

Ma veti intreba probabil ce a urmat si ce face acum Adrian Mazilu. Raspunsul este usor de dat: e un om de afaceri de succes. A studiat foarte multe training-uri de vanzari, a citit carti de specialitate si, mai ales, a decis sa isi largeasca orizontul la care sa se raporteze. Astazi intreprinde un parteneriat pe piata de capital din Romania, conduce o echipa de aproape 100 de oameni si, ca orice om inteligent si ambitios, continua sa invete despre arta vanzarii. "Daca vrei sa fii un lider adevarat, trebuie sa intelegi sistemul de valori a oamenilor cu care lucrezi, abia apoi sa-i inspiri si sa ii convingi sa te urmeze . Iubesc ceea ce fac si imi doresc sa aduc acest business – tradingul online – la cote maxime. Am constientizat reticienta publicului din Romania vis-à-vis de pietele de capital, tocmai de aceea am ales o noua abordare de a prezenta sistemul financiar dintr-o perspectiva mai putin sofisticata. Am sustinut acest seminar “2015 Year Outlook” in ideea familiarizarii si educarii publicului in tradingul online. Inchei prin a spune ca traim vremuri in care ignoranta sau lipsa de reactie pot duce la colaps financiar. Nu ne mai permitem sa spunem “nu ne intereseaza”, deoarece suntem direct afectati de evolutia pietelor financiare." - sunt chiar cuvintele spuse de catre omul de afaceri Adrian Mazilu, a carui evolutie va invit sa o urmariti, caci drumul sau abia s-a deschis si mai are multe de invatat si mai ales de aratat lumii. Pentru tinerii din intreaga lume, el este un exemplu.


0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.