duminică, 24 aprilie 2016

Cauzele tensiunii mici

In vreme ce toata lumea se plange de tensiune mare, mama mea cred ca e singura care are probleme din cauza ca ii scade tensiunea. La inceput va spun sincer ca nici macar nu am crezut-o. Curiozitatea si dorinta de a-i scoate din cap problema m-au facut sa caut pe internet cauze tensiune mica, sa fiu in tema si sa pot discuta in cunostinta de cauza. Se pare ca mama nu e singura cu probleme, iar cauzele pot fi multiple. Tensiune mica poate aparea in caz de deshidratarea accentuată (produsă de febră, arsuri, vărsături, diaree), reacţiile alergice severe (exemplu: şocul anafilactic), sarcina în primele luni, diabetul zaharat, pierderile de sânge (hemoragiile), insuficienţa cardiacă, afecţiuni hormonale (glanda tiroidă mai puţin activă), supradozajul cu medicamente antihipertensive. Destul de grav mi se pare mie. Prin eliminare, am ajuns la concluzia ca mama chiar ar putea avea probleme cu tensiune arteriala mica (numita hipotensiune arteriala). Pentru ca mama se tot intreba de ce am tensiune mica, m-am simtit in masura sa ii raspund, mai ales ca ma documentasem despre tensiune mica simptome si descoperisem ca mama chiar avea cateva dintre ele. 


Va spun sincer ca pe mine ma infioara tot ceea ce tine de tensiune arteriala, probabil pentru ca nu e o buba la vedere, ci e ceva ascuns in organism, ceva ce nu putem vedea cu ochiul liber si nici nu putem descoperi decat cand apar simptomele. Ideal ar fi ca toate persoanele care se stiu cu probleme cauzate de tensiune scazuta sau de una prea mare, sa aiba la indemana cate unul dintre aparatele de masurat tensiunea Sendo si, desigur, tratamentul recomandat de catre medic. 

Daca se intampla sa aveti tensiune mica simptome (stare de ameţeală, pierderea echilibrului, durere de cap, vedere înceţoşată, senzaţie de greaţă, stare de oboseală, stare de leşin, membre reci), luati problema in serios. Prezentati-va la medic, documentati-va in legatura cu tensiune mica cauze, tensiune mica simptome si, in general, cu tot ce tine de tensiune arteriala mica (hipotensiune arteriala), caci nu e o gluma. 

Pana pe data de 30 aprilie 2016, cei care isi vor comanda un aparat de masurare a tensiunii Sendo Advance vor primi cadou un pedometru. Dati clic pe primul link pentru a ajunge pe site-ul unde gasiti aceste aparate de masurat tensiunea. 

"Utilizând Sendo acasă, dumneavoastră puteţi conta pe un rezultat exact al măsurătorii tensiunii arteriale, сomparabil cu măsurătoarea efectuată de un specialist în domeniu.

Exactitatea Sendo a câştigat şi încrederea farmaciştilor de top. Ei sunt cei mai buni cunoscători ai tensiometrelor şi le oferă în farmacii. Aprecierea, de care ne bucurăm cel mai mult, este că foarte mulţi farmacişti de top recomandă Sendo drept singurul tensiometru electronic, de a cărui exactitate sunt convinşi pe deplin:"
"Tensiometrele Sendо sunt create pentru a asigura măsurări exacte, ani de-a rândul. Acest lucru este posibil datorită standardelor înalte de durabilitate şi calitate în producţia de tensiometrе.

Întrebuinţarea îndelungată a tensiometrului dumneavoastră electronic Sendо este asigurată şi de garanţia de 5 ani. Prima garanţie pentru un tensiometru electronic cu o asemenea durabilitate, care acoperă absolut toate componentele."


0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.