joi, 28 aprilie 2016

Centrale termice

Cand vine vorba despre centrale termice, imi amintesc de proasta experienta pe care am avut in urma cu doi ani intr-un magazin de pe la noi si de decizia pe care am luat-o atunci, de a nu mai calca in acel magazin. In vreme ce eu am umblat din magazin in magazin pentru a ma uita dupa centrale termice de apartament si am ales gresit, cu toate ca seful de raion m-a asigurat ca se va potrivi, apoi a refuzat sa o schimbe cu alta, un bun prieten a cautat pe internet pret centrale termice pe Berluni.ro, a descoperit ca raportul calitate / pret la centrale termice de apartament este foarte bun, a comandat si a primit fara probleme acasa exact ce ii trebuia. Iata un motiv destul de bun pentru a recomanda astazi magazinul online Berluni.ro, care nu dezamageste clientii asa cum au facut-o cei de la care am cumparat eu. Te intereseaza centrale termice si preturi centrale? Da clic pe linkul de mai sus. Vei gasi acolo tot ceea ce te-ar putea interesa: centrale termice pret, centrale termice de apartament, diverse modele de centrale termice, pentru toate nevoile, gusturile si buzunarele (centrale termice pe lemne, centrale termice electrice, centrale termice cu gazificare, centrale termice pe peleti, centrale termice in condensatie, dar si diverse accesorii centrale termice).


Daca nu stii si vrei sa afli ce tip de centrala termica sa alegi, da clic pe acest link. Vei gasi un articol bine documentat despre avantaje si dezavantaje in ceea ce priveste orice tip de centrale termice pret, model, destinatie etc. 


"Centrala termica reprezinta o sursa de caldura bazata pe conversia unei forme oarecare de energie in energie termica, ce transporta un purtator de caldura-agent termic si asigura alimentarea centralizata a unor consumatori diversi instalatiilor de incalzire, de climatizare, de preparare a apei calde de consum, instalatiilor tehnologice, etc.

In prezent forma primara de energie cea mai utilizata este de natura chimica si se bazeaza pe arderea directa de combustibili fosili (hidrocarburi si carbuni), a unor combustibili derivati din combustibili fosili (gazul orasenesc, gazul de furnal) si, intr-o masura mai redusa, pe arderea unor combustibili organici de origune vegetala (lemnul, deseurile din lemn si si alte deseuri combustibile). Tot de natura chimica sunt si sursele alternative ce vizeaza arderea biogazului si posibil in viitor a hidrogenului.

In alcatuirea unei centrale termice intra cazanele, pompele, elemente de evacuare a gazelor de ardere, instalatii de automatizare etc.

O CENTRALA TERMICA POATE FI DEFINITA DUPA MAI MULTE CRITERII, IAR CELE MAI IMPORTANTE SUNT:
Centrale termice definite dupa puterea termica instalata, si aici avem centrale termice foarte mici cu putere termica sub 70 Kw, centrale termice mici cu putere termica pana in 100 Kw, centrale termice medii cu putere termica intre 100 si 2000 Kw, centrale termice mari cu putere termica peste 2000 Kw.
Centrale termice definite dupa natura agentului utilizat, si aici avem centrale termice care folosesc agent termic apa calda cu temperatura maxima de 115°C, centrale termice ce folosesc ca agent termic aburul de joasa presiune sub 0,7 bari suprapresiunea, centrale termice ce folosesc ca agent termic apa fierbinte cu temperaturi de peste 115°C, etc.

Centralele termice sunt echipamente complexe cu scopul de a produce apa calda de consum (acm) si apa calda de incalzire (agent termic) , componentele principale ce compun centralele termice sunt denumite aparate temice."


De ce sa alegi Berluni?

-PESTE 1500 CENTRALE ȘI BOILERE MONTATE
-PESTE 6000 CALORIFERE INSTALATE
-PESTE 20000 REPERE COMERCIALIZATE
-PESTE 800 UNITĂȚI AFLATE ÎN POST-GARANȚIE
Tot acolo veti gasi preturi centrale si o multime de modele din care sa puteti alege ceea ce va trebuie. 


0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.