duminică, 24 aprilie 2016

Extractie masea de minte

Imi povestea un coleg de munca despre problemele pe care le are cu dantura si va spun sincer ca am ramas chiar ca la dentist aflad ca intotdeauna i-a fost teama sa intre intr-un cabinet de stomatologie si ca a preferat sa (atentie, nu incercati sa il imitati!) isi faca singur cate o extractie masea, atunci cand durerea nu il lasa sa doarma. Cum sa ajungi la varsta de 50 de ani si sa nu stii ca medicina a evoluat atat de mult incat o extractie molar de minte se rezolva in doar cateva minute fara pic de durere, ca la nici un cabinet stomatologic nu se mai folosesc metode de ev mediu si mai ales ca un specialist e singurul in masura sa decida cand este necesara extractia si cand nu. Oare colegul meu stie la ce riscuri s-a supus? I-am promis ca data viitoare cand mai merg la control il iau cu mine la dentist, sa discute cu un specialist si sa isi faca o radiografie, sa vada ce mai are bun prin gura, ce mai poate fi salvat si daca e cazul sa faca extractie masea de minte. In plus, ar fi cazul sa afle si care este pret extractie masea de minte, sa vada ca nu costa o avere, dar te poate scuti de multe neplaceri.


Imi mai povestea medicul meu stomatolog de o doamna care venea la cabinet cu dureri de masele, se aseza tematoare pe scaun si incepea sa planga. Nu vreau nici o extractie molar de minte sau dinte. Nu ma mai doare nimic, domnule doctor, spunea ea printre suspine. Bietul dentist se vedea nevoit sa ii faca zeci de promisiuni, sa ii dea calmante, sa o ajute sa se relaxeze inainte de a incerca sa se ocupe de o extractie masea. Stiati ca o extractie masea pret de cateva minute dureaza si va scapa de mirosul neplacut din gura, de durerile uneori insuportabile, de tot alaiul de neplaceri cauzate de o masea bolnava? 

Apeland la clinica Trident (pentru orice informatie legata de extractie masea, extractie masea pret, extractie masea de minte, extractie molar de minte, pret extractie masea de minte), puteti beneficia de multe avantaje:

"Cartea noastra etica
Suntem pasionati de ceea ce facem. Abordam fiecare caz cu profesionalism.
Vrem sa fim la inaltimea asteptarilor clientilor nostri din toate punctele de vedere: calitate oameni, performanta aparate si materiale, sisteme de plata flexibile si adaptabile.
Echipa de profesionisti formata din oameni pozitivi, relaxatii care vor sa dovedeasca si sa se autodepaseasca in fiecare zi.
Aparatura de ultima ora asigura rezultate de top si reprezinta garantia reusitei lucrarilor.
Lucram cu cele mai bune materiale de la producatori experimentati international avizati.
Adoptam cele mai noi metode de tratament. Oferim optiuni personalizate si servicii inovatoare.
Gama de servicii este adaptabila tuturor segmentelor noastre de clienti;
Oferim solutii performante atat celor care doresc sa-si rezolve o problema, cat si celor care exploreaza noi teritorii ale sanatatii si frumusetii."
"Dorinta de autodepasire si de a atinge excelenta in domeniul in care activam, ne motiveaza pentru a fi la inaltime din toate punctele de vedere: oameni, aparate, materiale, lucrari. Niciun efort nu este prea mare atunci cand iti propui sa fii cel mai bun.

Standardele inalte pe care ni le-am setat se regasesc in fiecare sector al activitatii noastre si sunt dublate de perseverenta in straduinta de a schimba lucrurile in bine, chiar daca acest lucru presupune o lupta permanenta cu mentalitatile, comoditatea sau resemnarea din jurul nostru.

Fiecare interventie este un moment de viziune bazat pe cunoastere amanuntita si analiza, iar explicatiile detaliate, menite sa conduca la o decizie in deplin acord cu clientul, reprezinta punctul de pornire intr-o relatie intemeiata pe responsabilitate si incredere."


0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.