marți, 5 aprilie 2016

Gheata carbonica la www.dry-ice.ro

Gheata carbonica la www.dry-ice.ro gasiti pe intreg parcursul anului. As incepe totusi prin a preciza ca gheata carbonica este de fapt forma solida a dioxidului de carbon, iar cea comercializata pe www.dry-ice.ro este, in mod particular, 100 % alimentara, respectand toate normele europene in vigoare. Este vorba despre acelasi dioxid de carbon care se utilizeaza la fabricarea berii sau a bauturilor racoritoare carbogazoase. Care sunt intrebuintarile acestui produs, numit atat de simpatic gheta carbonica? Ei bine, raspunsul este foarte usor de gasit: gheata carbonica se foloseste la petreceri, atat sub forma de (aparent) fum care iese din paharele de bautura, cat si pentru a crea efecte speciale pe ringul de dans in timpul nuntilor sau cu oczia oricarui alt eveniment unde se doreste asa ceva. Gheata carbonica are multe alte intrebuintari, despre care voi vorbi in randurile de mai jos. "Gheata carbonica oferita de Dry Ice Romania este la cel mai bun raport CALITATE / PRET. Din punct de vedere logistic, avem posibilitatea sa livram gheata carbonica oriunde in Romania in mai putin de 24 de ore direct la adresa clientului. Deoarece ne respectam clientii, le oferim transport gratuit in toate orasele in care livreaza Urgent Curier (fara Km suplimentari)."

Gheata carbonica este tot mai cautata pentru efectul de fum pe care il ofera atunci cand sunt introduse in paharele de sampanie sau in cocktailuri 1-2 granule. In carafele cu vin pot fi introduse pana la 4-5 granule de gheata carbonica. Sunt ideale pentru petrecerile la care omul doreste sa isi impresioneze invitatii, caci efectul de fum dureaza aproximativ 3 pana la 5 minute, dupa care gheata carbonica se evapora, iar bautura poate fi consumata fara nici un fel de probleme, caci gheata carbonica este 100% alimentara. Ca masura de precautiew, trebuie ca toata lumea sa stie ca nu este indicat sa inghititi granule de gheata carbonica deoarece sunt foarte reci si provoaca accidente nefericite. Din pahare se va consuma doar bautura, granulele de gheata carbonica vor disparea prin evaporare. La fel de spectaculos va fi si dansul mirilor, daca acestia vor alege sa utilizeze gheata carbonica pentru acel moment deosebit, caci ringul de dans va fi invaluit intr-un fum placut, cum vedeau oamenii numai in filme in urma cu cateva decenii. Pentru mai multe detalii despre gheata carbonica, despre intrebuintarile sale, dar si despre masurile de precautie pe care trebuie sa le luati cand o folositi, gasiti pe site-ul www.dry-ice.ro. 
"Ce este gheata carbonica si cum se obtine:
Gheata carbonica este cunoscuta si sub denumirea de gheata uscata. Spre deosebire de gheata obisnuita obtinuta prin inghetarea apei, gheata carbonica se obtine din dioxid de carbon ( CO2 ). Dioxidul de carbon trece din stare lichida in stare solida, mai exact in zapada carbonica. Acesta zapada carbonica se preseaza si se obtine gheata carbonica. Aceasta poate fi de mai multe forme: granule, placi sau blocuri, fiecare forma de diferite dimensiuni.
Care sunt avantajele ghetii carbonice?
Gheata carbonica este mult mai rece decat gheata obisnuita, mai exact are -78,5o C
Nu lasa in urma apa sau alte reziduuri pentru ca se evapora, trece din stare solida in stare gazoasa
Are o putere de racier de peste 5 ori mai mare decat gheata obisnuita
Unde se foloseste gheata carbonica?
Gheata carbonica se foloseste in foarte multe domenii, atat pentru aplicatii industriale cat si in industria alimentara.
Dry Ice Romania va ofera gheata carbonica pentru aplicatii din diferite domenii de activitate. Pentru mai multe informatii selectati o categorie:"

0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.