vineri, 22 aprilie 2016

Jocuri de construit

Se spune ca, in general, baietilor le plac jocuri de construit, caci mintea lor e setata in asa fel incat sa ii atraga si sa ii stimuleze, insa in ultima vreme am auzit de tot mai multe fetite care isi doresc (si chiar primesc) jocuri de construit case, probabil pentru ca e in natura lor sa caute stabilitatea, sa se pregateasca pentru viata infasand papusi, gatind in oale minuscule si aranjand dupa bunul plac o casuta. Poate daca parintii ar intelege aceste lucruri simple, ar cauta Jocurile de construit oferite de Educlass si ar alege exact ceea ce si-ar dori copilul / copiii. Veti observa ca aceste jocuri de construit au evoluat mult in ultimii ani, ca ofertele s-au diversificat si ca preturile sunt foarte bune, mult mai bune decat erau candva. M-am uitat si eu dupa jocuri de construit case, din pura curiozitate si va spun sincer ca mi-a venit chef sa cumpar pentru mine cateva asemenea jocuri, sa ma relaxez in timpul liber. Sunt frumos colorate, contin foarte multe piese, materialele sunt non - toxice, preturile foarte bune.


Exista pe http://www.educlass.ro/ jocuri de construit case de vacanta, florarii, supermarket, moschee, constructii din paie, constructii subacvatice si multe, multe altele. Am banuiala ca piesele fiecarui joc pot fi montate in fel si chip, dupa imaginatia si talentul micului arhitect. Asadar, daca aveti copii, daca aveti nepoti sau pur si simplu daca doriti sa va distrati construind diverse cladiri din piese frumos colorate, acum este momentul sa intrati pe educlass, sa alegeti ceea ce va place si ceea ce considerati potrivit, apoi sa dati comanda. Livrarea este gratuita oriunde in tara la comenzile de peste 200 de lei. Clientii educlass.ro au si niste beneficii demne de luat in seama:

"Inca de la prima comanda primesti 2% puncte bonus pe care le poti folosi pentru a primi reducere la urmatoarele comenzi.
Incepand cu comanda numarul 3, punctele de fidelitate isi dubleaza valoarea, iar de la comanda numarul 5 primesti discount permant pe site la orice comada.
Cel doua conditii(numar comenzi si valoare) sunt cumulative. Exemplu: Pentru a fi client gold trebuie sa ai minim 7 comenzi in valoare total de 500 ron.
Daca ai 4 comenzi in valoare de 850 ron vei fi client Bronze. Comenzile se iau in considerare timp de 2 ani."


0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.