vineri, 27 mai 2016

Litere volumetrice

Daca nu aveti o mama care sa scoata cinci idei pe secunda clar nu puteti intelege chinurile prin care trec eu zi de zi. La noi, renovarea casei nu presupune doar reparat chestii, dat cu lavabil, curatat, aranjat, ci si tot felul de schimbari, de bazaconii pe care mama le inventeaza. In aceasta primavara, de emeplu, i s-a nazarit ca vrea niste tablouri deosebite si niste litere volumetrice pe care sa le fac eu. Va spun sincer ca am incercat sa ii fac pe plac, numai ca nu am nici talent, nici scule potrivite pentru asa ceva. Daca la tablouri a fost simplu, minunatele litere volumetrice mi-au dat niste batai de cap incredibile. Pana la urma am cedat nervos si am cautat pe internet pret litere volumetrice, sa stiu cat m-ar costa daca as comanda asa ceva de la o firma specializata. Cu toate ca in teorie stiu acum cum se fac literele volumetrice, in mod practic mie nu imi ies, asa ca prefer sa comand de la headprint.ro. Mama vrea neaparat litere volumetrice din polistiren extrudat si, spre norocul meu, sunt mult mai ieftine decat cele confectionate din alte materiale. Ramane numai sa ma decid daca ii spun ca le-am comandat de pe internet sau sa o las sa creada ca le-am facut cu mainile mele. :)))"Avantaje litere volumetrice din polistiren extrudat

Literele volumetrice din polistiren extrudat se pot monta foarte usor chiar si de catre personal neexperimentat in acest domeniu.
Dimensiunea volumetriilor din polistiren extrudat porneste de la 1cm patrat si poate depasi si 3m inaltime.
Literele volumetrice din polistiren au un cost mult scazut in comparatie cu alte litere volumetrice in acelasi timp pastrand aspectul frumos din cauza finisarilor.
Un alt mare avantaj al literelor volumetrice din polistiren este greutatea acestora, literele rezultate fiind foarte usoare si foarte usor de manipulat."
In plus, se ofera garantie 24 de luni, grafica, montaj si servicii post garantie.


Nu stiu cum e pe la voi pe acasa, dar la mine e o intreaga nebunie. Daca va spun pentru ce vrea mama aceste litere volumetrice, probabil radeti cu lacrimi. Pe unul dintre peretii mai ingusti din dormitor vrea sa aseze diverse amintiri din locurile pe unde a fost si sa pregateasca terenul pentru locurile in care va merge. Si-a pregatit un soi de mici vitrine in care a bagat nimicuri aduse din calatorii si in dreptul fiecareia tine mortis sa aseze litere volumetrice diferit colorate care sa indice locul si anul cand a fost pe acolo. Sustine ca acesta e si un mod de a se mobiliza pentru viitoare vacante, caci vazand permanent sub ochi nume ca Cinque Terre sau Singapore va fi tentata sa puna bani deoparte pentru a face posibil visul. Cele mai de pret litere volumetrice vor fi pentru ea literele care formeaza cuvantul Aoshima, insula pisicilor. E situata undeva in Japonia si mama viseaza sa ajunga acolo, sa pozeze toate acele feline, sa se bucure de minunea care inseamna un petic de pamant pe care traiesc 22 de oameni si 120 de pisici. :)


0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.