joi, 23 iunie 2016

Albire dinti in Bucuresti

Ma uit in jurul meu, pe la colegii de munca, si observ ca multi dintre ei au diverse probleme cu dantura, de la dinti ingalbeniti si pana la carii sau chiar edentatie (lipsa unuia sau a mai multor dinti de pe arcadele dentare). Multi parca nu s-ar fi spalat niciodata pe dinti in intreaga lor viata. Dar am si colegi care merg regulat sa beneficieze de serviciul de albire dinti profesionala in bucuresti. Ei sunt cei care afiseaza zambete frumoase, nu se simt complexati de nimic si sunt mereu relaxati si vorbareti. Discut uneori cu ei si ma mir vazand cat sunt de porniti contra celor care nu isi ingrijesc cum trebuie dantura. Uneori le spun ca serviciile stomatologice nu sunt chiar ieftine, iar multe dintre salarii sunt prea mici si ca nu oricine isi permite sa mearga la dentist, ca din acest motiv vedem tot mai des oameni cu dantura deteriorata. Colegii mei insista pe ideea ca oamenii nu isi ingrijesc dintii, insa adevarul este ca dintii se ingalbenesc chiar si daca sunt ingrijiti bine - de la fumul de tigara, de la sucuri, de la vin, de la anumite alimente. Ar trebui sa oamenii sa faca economie la altele pentru a merge regulat sa isi albeasca dintii, sa faca diverse controale, sa observe imediat ce apar probleme stomatologice si sa le rezolve. 

Problema cea mai mare a romanilor nu cred ca sunt banii (sau lipsa lor) cat lopsa unei bune educatii in privinta ingrijirii danturii. Daca nu ne invatam copiii de mici sa se spele bine pe dinti, sa se fereasca de anumiter alimente sau lichide, sa mearga regulat la controale stomatologice, normal ca asa vor fi intreaga viata si vor observa cu durere cum dantura li se deterioreaza. Apoi vor deveni complexati de faptul ca nu pot vorbi, ca nu pot rade fara sa arate tuturor dintii ingalbeniti, innegriti, cariati sau chiar lipsa dintilor. Printre altele, cred ca si in scoli ar trebui sa li se vorbeasca elevilor despre toate astea pentru a suplini lipsa informatiilor pe care parintii ar trebui sa le ofere micutilor. 

Daca aveti nbevoie de servicii de albire dinti in Bucuresti, intrati pe linkul de mai sus. 
"Albirea dintilor reprezinta o solutie conservatoare pentru rezolvarea discromiilor dentare (coloratii) usoare si moderate aparute pe dintii vitali si devitali. Albirea dintilor vitali consta in aplicarea produselor de albire pe suprafata smaltului dentar, fara a afecta coloratia dentinei. Albirea dintilor devitali (fara pulpa) se face prin aplicarea produselor de albire in camera pulpara.

Tratamentelede albire profesionala includ: detartraj, periaj, tratament gingival si kit de albire ULTRADENT USA, cu rezultate spectaculoase."

Clinica Dr Serban va asteapta cu cele mai noi metode de profilaxie si tratament. Recomandarea este ca la fiecare jumatate de an sa afaceti un control stomatologic pentru a va asigura ca dantura voastra este in regula, ca nu au aparut probleme. "Odata cu prezentarea la control, recomandam pacientilor detartraj, periaj profesional si tratament al gingiilor cu PROPHY JET pentru pastrarea starii de sanatate la nivelul cavitatii orale. Recomandam ca aceste proceduri sa fie facute bianual pentru indepartarea tartrului supra/subgingival care se depune pe dinte si pe gingie, tartrul fiind principala cauza de pierdere a dintilor si factorul determinant in aparitia parodontozei."

0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.