miercuri, 22 iunie 2016

Lifturi, scari rulante, elevatoare

Povestea e simpla si scurta. Am remarcat saptamana trecuta ca prin Bucuresti exista o multime de lifturi, scari rulante si elevatoare, insa o mare parte dintre ele zace in uitare. Am trecut prin pasajul gara de nord - basarab si am remarcat lifturi care functionau perfect. Erau silentioase si usor de controlat. Pana si batranii care erau in trecere pe acolo pareau sa se descurce de minune sa manevreze un lift, sa apese un buton pentru a ajunge rapid acolo unde aveau nevoie. Nu stiu daca aceste lifturi erau de la MP Ascensoare, insa dupa felul in care functionau inclun sa cred ca da. Am vazut de-a lungul peronului si de acum celebrul trotuar rulant. Imobil, prafuit, parca uitat acolo de o civilizatie care astazi incearca din rasputeri sa faca efort fizic, sa care de bagaje grele pe langa trotuarul rulant. Da, acesta nu functiona, iar oamenii se indreptau spre gara de nord abia tarand pasii obositi si bagajele mult prea grele pentru puterile lor si pentru caldura care naucea orice fiinta. M-am intrebat daca e defect sau daca e pus in miscare numai la ore de varf. Nu am gasit raspunsul.


Daca e defect, as recomanda firma MP Ifma, cea care tocmai celebreaza 55 de ani de traditie in inovatie si care ofera clientilor sai atat lifturi, scari rulante, elevatoare si tot ce mai tine de acest domeniu, cat si sfaturi practice, proiecte si service atunci cand este necesar. Daca trotuarul rulant este functional, as recomanda celor care sunt in masura sa il puna in functiune, caci nu e deloc placut sa vezi ca ai putea traversa o anumita portiune de drum fara pic de efort si ca, in schimb, esti lasat sa te chinui prin soarele amiezii cu bagaje grele in maini sau pe umeri. Vrei un lift, o scara rulanta, un elevator? MP Ifma are tot ce iti trebuie:


"Profităm de ocazia oferită de clienţi pentru a crea o legătură care trece dincolo de aspectele comerciale și experienţe care oferă o valoare unică şi generează empatie.
Ne cunoaştem ţelurile şi menţinem o relaţie consecventă cu clienţii şi partenerii noştri în beneficiul intereselor comune. Suntem întotdeauna loiali angajamentelor luate.
Preţuim sănătatea şi siguranţa oamenilor mai mult decât orice altceva şi luăm măsuri pentru a menţine siguranţa în fabricile noastre, a produselor şi serviciilor oferite.
Avem creativitatea necesară pentru a genera noi idei care îmbunătățesc viața clienţilor noştri şi suntem capabili să ne transformăm ideile în produse şi servicii cu o valoare unică.
Depășim așteptările clienților și partenerilor, nu doar îndeplinindu-ne angajamentele ci căutând să obţinem o calitate de excepţie."


0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.