vineri, 10 iunie 2016

Programarea la ginecologie

Programare Ginecologie. Iata un lucru care nu ar trebui sa mai reprezinte o problema pentru nimeni in anul 2016, cand toata lumea are acces la internet si poate afla usor cum se face o programare online la medic si cum ar trebui sa se pregateasca femeia inaintea unei vizite facute la cabinetul de ginecologie. De exemplu, pentru o programare ginecologie va puteti folosi de platforma ConsultaClick, locul unde exista o multime de cabinete medicale si unde va puteti alege medicul preferat in functie de recenziile pe care alti pacienti i le-au facut pe site, de programul pe care il are, de preturile pe care le practica pentru fiecare consultatie de ginecologie in parte. Inainte de a va face o programare ginecologie trebuie sa stiti ca pe platforma ConsultaClick veti avea nevoie sa va lasati numai numele, prenumele, varsta, un numar de telefon si, eventual, data la care sunteti disponibila pentru consultatie. O programare la ginecolog este bine sa fie facuta din timp, dar si daca o faceti in ultima clipa, tot trebuie sa tineti cont de faptul ca medicul ginecolog va pune diagnosticul exact numai daca veti respecta cele cateva reguli de baza.

Ce trebuie facut inainte de o programare la ginecolog? Se va evita contactul sexual de orice fel cu cel putin 24 de ore inaintea vizitei la cabinetul medical, nu se vor utiliza creme, tampoane sau alte lucruri care ar putea da valori false analizelor si nu se va merge la consult in timpul ciclului menstrual. Daca veti respecta aceste reguli de baza, cu siguranta totul va decurge cum nu se poate mai bine in timpul vizitei la ginecologie. 
Consultaclick.ro - Programari online la medic - in functie de preferintele pacientilor. De acolo va puteti alege clinica cea mai apropiata de casa, medicul preferat (cei mai multi dintre ei au afisate preturi, orarul, specializarea, clinica in care lucreaza si multe alte detalii care va pot convinge sa alegeti un anumit doctor sau o anumita clinica. 
De ce sa alegeti Consultaclick.ro pentru programare online la medic? Iata cateva avantaje:
Puteti alege dintre cei peste 3500 de medici afiliati platformei, beneficiati de serviciu gratuit de programari medicale (consultatia se plateste la clinica), iar programarea o puteti face oricand, in timp real, 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana. "Esenta proiectului nostru este reprezentata de platforma online ConsultaClick - un serviciu gratuit, accesibil 24/7 de programari online la medici si clinici ce acopera peste 70 de specialitati. In plus, platforma noastra ofera utilizatorilor (potentialilor pacienti) informatii suplimentare actualizate, transparente ce ii pot ajuta in alegerea celui mai bun specialist pentru nevoile lor:
Disponibilitate - agenda medicilor este vizibila instant si este actualizata in timp real. Astfel puteti selecta rapid cea mai potrivita zi si ora pentru consultatia dvs.
Locatie - localizati rapid sediul clinicii (prin Google Maps) si alegeti cea mai convenabila optiune
Pret - stiti de la inceput care sunt costurile implicate, fara surprize ulterioare
Recomandari - aflati experientele altor pacienti cu medicul pe care va ganditi sa il vizitati si evaluarile acestora privind profesionalismul, punctualitatea si amabilitatea saIn acelasi timp, oferim medicilor o solutie completa si usor de utilizat pentru administrarea propriilor programari si un mod eficient, profesionist de promovare a serviciilor lor si dezvoltare a portofoliului de pacienti."

0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.