miercuri, 13 iulie 2016

Apartamente cu 2 camere Brasov

Apartamente 2 camere de vanzare Brasov mi-as dori sa am macar vreo doua. Unul pentru ca orasul Brasov mi se pare a fi cel mai frumos si mai curat din tara, si un alt apartament pentru a-l inchiria altora, sa castig un ban cinstit. Nu stiu daca este permis, la Dezvoltatori de proiecte Imobiliare Brasov Isaran.ro, sa inchiriezi altora apartamente cu 2 camere Brasov abia cumparate, dar eu asa as proceda. Bine, deocamdata la mine totul este doar un plan fara prea mare suport real, caci nu dispun de banii necesare unui asemenea proiect, insa voi, daca aveti un venit substantial si va doriti apartamente 2 camere Brasov, puteti apela cu incredere la acesti dezvoltatori proiecte imobiliare Brasov. Este suficient sa intrati pe site-ul Isaran.ro pentru a va convinge ca vorbesc foarte serios cand spun ca am vazut acolo poate cele mai frumoase si mai bine proiectate apartamente de vanzare, ca as cumpara unul si maine, daca as avea banii necesari. Pentru cei care sunt interesati sa gaseasca apartamente cu 2 camere Brasov, voi incerca sa ofer cateva argumente pro, caci avantaje sunt destule cand vine vorba despre apartamente 2 camere Brasov cumparate prin intermediul acestor dezvoltatori proiecte imobiliare Brasov.

In primul rand faptul ca au cel mai mic pret din Brasov pe metru patrat de suprafata utila, iar acest pret nu se modifica indiferent de felul in care se efectueaza plata: in transe, prin credit bancar sau prin programul Prima Casa. Nu trebuie uitat nici faptul ca un pret onest pentru niste apartamente de vanzare este mai mic decat pretul chiriei pe care multi o platesc intreaga viata. In acelasi timp, valoarea locuintei va creste pe termen mediu datorita pretului mic de achizitie. 
Cine nu si-ar dori apartamente 2 camere Brasov cu o amplasare excelenta, adica direct pe strada principală 13 Decembrie, care facilitează accesul spre centrul oraşului şi spre principalele puncte de interes. Tot foarte aproape de aceste apartamente cu 2 camere Brasov se afla si Coresi Shopping Resort - cel mai mare mall din Transilvania. 

Mai important decat cele aflate in apropiere (si sunt multe puncte de interes, va asigur) mi se pare faptul ca exista un design exterior deosebit, cu un mix de texturi (placare decorativă a fațadei cu piatră naturală) şi accente naturale de culoare, ca au izolație termică şi fonică superioară, recepție monitorizată şi holuri de acces placate cu granit, având dimensiuni generoase, parcare lângă casă (subterană şi exterioară), supravegheată video 24 din 24, locuri de joacă pentru copii amenajate la standarde europene, spaţii de relaxare pentru adulţi, spaţii verzi amenajate peisagistic cu vegetație decorativă şi fântâni arteziene, Două lifturi ultramoderne, marca Schindler (capacitate opt persoane), la fiecare scară si balcoane închise din construcție, de tip logie. Toată tâmplăria PVC din apartament are 6 camere şi include geam termopan cu trei foi de sticlă, pentru maximă izolaţie fonică şi termică.

Pe scurt, este vorba despre apartamente cu 2 camere Brasov ultramoderne, cu suprafeţe generoase, decomandate, cu terase mari, compartimentate inteligent pentru a se folosi la maximum fiecare metru pătrat din locuință.


0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.