luni, 18 iulie 2016

Firma de recrutare

Nu stiu de cat timp se intampla acest lucru in strainatate, insa la noi revolutia a adus, odata cu inedita democratie si toate minunile tehnicii, si  moda de a apela la agentia de recrutare pentru angajari de personal. Consider ca este un lucru cu adevarat benefic pentru firme, caci orice agentie de recrutare are o baza importanta de date si poate plasa omul potrivit la locul potrivit. Nu stiu chiar sigur, dar am o banuiala cum ca tot firma de recrutare poarta raspunderea in cazul cand angajatul face vreo boacana sau renunta la job. Iata care ar fi motivele principale pentru care o companie ar apela la o firma recrutoare, asa cum este agentia de recrutare Persons, pe care am descoperit-o chiar in aceasta dimineata, in timp ce cautam pe internet mai multe informatii cu privire la angajari, la mana de lucru, la personal calificat si, desigur, la firme care se ocupa cu recrutarea fortei de munca. Lucrurile sunt destul de clare, cred eu. Omul interesat de un loc de munca depune un cv la firma de recrutare, iar aceasta ii gaseste cel mai potrivit loc de munca in functie de pregatirea si experienta profesionala pe care omul o are.

Aviz celor interesati: nu uitati acest nume - Persons. Daca sunteti firma si doriti ca altii sa se ocupe de recrutare si sa va trimita cei mai buni profesionisti, daca sunteti in cautarea unui loc de munca si nu va convine sa depuneti cv-uri pe la tot felul de firme cu care nu aveti nici in clin, nici in maneca, probabil Persons este ceea ce va trebuie. 

"Atat pentru recrutare cat si pentru Executive Search, Persons sustine compania dumneavoastra cu instrumentele si competentele necesare identificarii candidatului potrivit.

Contributia Persons implica o abordare strategica a rolului angajatului, cuantificand nu doar compatibilitatea dintre cerintele postului si profilul candidatului ci si parametrii legati de convergenta profilului psihologic al acestuia si cultura organizationala.

Oferta Persons
Crearea profilului complet al candidatului ideal
Identificarea candidatilor potentiali
Verificarea expertizei candidatilor pe criterii specifice posturilor
Selectia riguroasa a candidatilor
Testarea competentelor personale si profesionale
Durata scurta a procesului de recrutare
Garantie oferita pe candidat
Avantajele colaborarii cu noi
Economisirea timpului alocat selectiei de personal si a proceselor complementare
Identificarea candidatilor care corespund criteriilor de recrutare prin metode de selectie personalizate nevoilor dumneavoastra
Experienta solida atat in procesul clasic de recrutare cat si in Executive Search pentru toate pozitiile, la toate de nivelurile experienta si domenii de activitate."

Din cate am inteles de la niste prieteni de familie care lucreaza de multi ani in Franta, acolo mai toate firmele apeleaza la cate o agentie de recrutare. o fi bine, o fi rau? Cele mai multe voci sustin ca este mai bine pentru toata lumea. 


0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.