joi, 18 august 2016

Cuptoare pentru pizza

Daca lucrati in domeniu horeca, va dau un sfat gratuit si total dezinteresat: nu va mai chinuiti degeaba. Daca doriti, daca aveti nevoie de lucruri de calitate, gasiti aici cuptoare de pizza facute de catre profesionisti pentru profesionisti. Echipamente horeca Conti Grup. E simplu. Dati clic pe unul dintre linkuri, intrati pe site-ul celor de la Conti Grup, caci dumnealor comercializeaza cuptoare pentru pizza si multe alte soiuri de echipamente horeca, alegeti ceea ce va trebuie (sau, daca nu stiti inca prea bine care sunt produsele ce vi s-ar potrivi, cereti sfatul specialistilor de acolo, caci toti sunt in masura sa va indrume), plasati comanda sau discutati cu un consultant, apoi treceti la treaba si oferiti doritorilor cele mai bune pizza din lume. Nu poti face treaba buna daca nu ai echipamente bune, nu-i asa? E un lucru pe care pana si un copil il stie. Nu mai cautati in stanga si in dreapta pana cand nu va aruncati un ochi pe site-ul de echipamente horeca Conti Grup. Cel mai probabil va fi primul si ultimul loc unde veti cauta, caci dumnealor dispun de absolut orice ar putea sa va trebuiasca si sunt dispusi sa va ofere consultanta de specialitate, sa va ofere suport atat inainte de achizitionarea produselor dorite, cat si pe intreg parcursul folosirii lor.


Ati fost vreodata atenti, prin pizzerii, la diversele feluri de cuptoare pentru pizza folosite? V-au placut? V-ati dorit si pentru voi, acasa, asa ceva? Sa stiti ca foarte multe dintre ele sunt achizitionate fix de la Conti Grup. Si exista si cateva avantaje la achizitionarea lor. Puteti afla mai multe direct de la sursa, intrand pe linkurile de mai sus. Daca lucrati in domeniul horeca si aveti echipamente de cea mai buna calitate achizitionate de la Conti Grup, va rog sa lasati comentarii in josul acestui articol, sa imi confirmati spusele, sa nu creada lumea ca mint sau ca laud degeaba pe cineva. :)"Conti Grup promoveaza serviciile integrate, iar acestea stau la baza parteneriatelor noastre. Pentru parteneri ele reprezinta dovada flexibilitatii si adaptabilitati la nevoi reale.

Iar atunci cand vine momentul unei investii importante, Conti Grup va pune la dispozitie servicii care va permit o exploatare optima a achizitiilor dumneavostra, de la consultanta initiala, servicii de finantare si service.

Servicii de consultanta

Pentru identificarea si stabilirea corecta a fluxul tehnologic

In vederea dimensionarii corecte a investitiei si a calibrarii investitiei in functie de factori cum sunt: dimensiunea, tipul de gastronomie (Italian, Chinezesc, Romanesc, International, etc) in situatiile in care nu este pus la dispozitie un buget.

Propuneri coerente de investitii step-by-step, cum ar fi achizitionarea in prima faza a echipamentelor si accesorii, urmand ca restul de materiale sa fie achizitionate ulterior

Servicii de service

Service pe perioada de garantie

Service post-garantie pe bazaar de contract, abonament sau la cerere"

0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.