miercuri, 28 septembrie 2016

Inchirieri de autocare pentru evenimente

Doar cei care au avut vreodata nevoie si au cautat stiu cat e(ra) de greu sa gasesti o firma buna, de incredere, care sa ofere servicii de inchirieri de autocare pentru evenimente. Sunt foarte multe situatiile in care o persoana, o firma, o institutie ar putea avea nevoie de inchiriere de microbuze sau inchiriere de autocare: transportul nuntasilor dintr-un oras in altul, excursii cu elevii unei scoli / unui liceu, oferirea de momente deosebite echipelor de angajati ai unei firme etc. Pentru toate aceste grupuri si pentru oricare altele vreau sa va recomand o firma care se ocupa cu asa ceva si care va poate oferi servicii excelente cand vine vorba despre inchiriere de microbuze sau inchiriere de autocare: Transfero.ro. De ce aceasta firma si nu alta? Pentru ca avantajele colaborarii cu TRANSFERO sunt foarte multe si, mai ales, sunt demne de luat in calcul. In primul rand (pana la urma, asta conteaza cel mai mult) sunt foarte bune si foarte sigure. Apoi, sa nu uitam ca Transfero dispune de o flota ce cuprinde "peste 80 de microbuze si autocare clasificate la cele mai inalte standarde de confort si dispunem de capacitati de transport de la limuzine VIP, la vanuri de 7 sau 8 locuri, pana la autocare cu 55 de locuri pe scaune."


Daca cele de mai sus inca nu v-au convins, vreau sa va mai spun ca, printre avantajele colaborarii cu Transfero se numara si faptul ca aceasta ofera "cel mai bun raport calitate / pret, dovada venind din portofoliul bogat de clienti multumiti." cu care Transfero se mandreste. Daca esti interesat de inchiriere de autocare sau microbuze, poti solicita o cotatie online (se va tine cont de toate aspectele importante si vei primi cel mai bun pret posibil) sau poti apela direct la numarul de telefon al Transfero: +4 0742 401 000."Cu o vechime de peste 12 ani in domeniul transportului de persoane, Transfero pune la dispozitie o gama variata de servicii in acest sens, fie ca este vorba despre transfer aeroport Otopeni si retur, inchirieri autocare sau despre transfer privat. Pentru a satisface toate preferintele si cerintele tale, avem un parc auto format din peste 80 de autovehicule moderne, de la microbuze Mercedes de 7, 8 sau 19 locuri, pana la autocare incapatoare cu 49, 53 sau 55 de locuri. Toate acestea sunt dotate cu aparatura de ultima generatie si dispun de spatiu suficient pentru bagaje, astfel incat tu sa ai parte de o calatorie placuta din toate punctele de vedere"

"Echipa noastra este formata din oameni tineri si entuziasti dar in acelasi timp profesionisti si responsabili, pentru care clientul multumit reprezinta singurul indicator de performanta. Apeleaza cu incredere la serviciile noastre si oricand intampini dificultati personalul nostru iti sta la dispozitie non-stop."

0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.