joi, 15 septembrie 2016

Office 365

Daca ai o firma si simti ca a sosit momentul sa cauti o companie care sa iti ofere solutii IT personalizate, iata ca bloggerul este la datorie, gata sa te ajute cu sfaturi si puncte de reper. Astfel, pentru toti cei care au nevoie de o companie care sa iti ofere solutii IT personalizate, recomand firma 
Koding Technology, cea care poate oferi oricarei companii interesate o "platforma de productivitate în cloud Office 365 la prețuri accesibile". Retineti va rog ca este vorba despre Office 365 pentru firme si institutii, nu si pentru persoane fizice. Cei interesati isi pot face abonamente office 365, caci nu degeaba fac eu recomandari aici. Office 365 Business pentru firme la preturi accesibile gasiti la Koding. Preturile incep de la 0,6 ron pe zi pentru un utilizator, iar daca asta nu e o oferta buna pentru servicii Office 365, inseamna ca nu vorbim acceasi limba. :p  Office 365 este un serviciu de care putini se mai pot lipsi in ziua de astazi, iar cand serviciul functioneaza perfect si este oferit la preturi fara concurenta, eu spun ca firmele trebuie sa profite. 

Office 365 pentru firme inseamna aplicații performante Office, aplicatii care pot fi folosite de pe orice fel de dispozitiv, daca acesta este conectat la internet. Astfel, firmele si institutiile pot avea acces la Word, Excel, Outlook, Skype for Business și altele la preturi foarte mici si in conditii de siguranta deplina. Puteti psune adio licentelor extrem de scumpe daca folositi abonamente office 365 de la Koding. "Licențierea Office 365 te scutește de povara financiară a unei achiziții cu plata pe loc.
Cu o sumă lunară foarte accesibilă (de la 60 de bani pe zi pentru fiecare utilizator) folosești legal software de nivel enterprise, atât cât ai nevoie. Ai astfel acces la cele mai noi soluții de securitate și administrare.
Un singur exemplu: firma ta a pierdut un laptop sau un smartphone ? Poți șterge imediat de la distanță datele de pe dispozitiv, pentru confidențialitatea deplină a informațiilor". Cei care folosesc servicii Office 365 de la Koding pot controla cu usurinta toate conturile si grupurile de utilizatori din companie, beneficiaza de cele mai noi solutii de securitate care sa le protejeze inboxul de spam și malware si, in plus, au parte de un bonus extrem de generos:

"Obține o evaluare gratuită a soluțiilor de productivitate din compania ta:
Bonus: La fiecare achiziție și implementare Office 365 îți oferim gratuit o sesiune de training de utilizare a platformei cu o durată de 4 ore, la sediul tău, în valoare de 524 Euro."

0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.