joi, 27 octombrie 2016

Anvelopele pentru camion

Cu mare placere imi amintesc de vremea cand, copil fiind paduri cutreieram, cea mai mare bucurie a mea era sa merg la verii mei, la tara, si sa ma joc cat era ziua de lunga cu anvelopele pentru camion gasite pe marginea garlei. Se pot face atat de multe lucruri daca ai niste cauciucuri pentru camion, incat ziua trece cu o viteza incredibila. Chiar as fi curios sa aflu daca generatiile mai mici, parca nascute cu telefonul si tableta in brate, mai ies din curte in cautare de anvelope pentru camion pe malul garlei sau daca aleg sa faca pe soferii de camion numai in jocurile de pe calculator, daca au descoperit si ele placerea de a da drumul acestor cauciucuri pentru camion din varful dealului si de a alerga in urma lor chiuind. Cred ca acesta va fi primul lucru despre care voi discuta cu verii mei cand voi ajunge la tara data viitoare si va spun cu sinceritate ca mult imi mai doresc sa aflu ca macar copiii care cresc la tara, pe dealuri inverzite, mai stiu sa se joace in aer liber, sa se bucure de micile placeri ale vietii, sa rada spre soare asa cum se intampla candva, inainte de aparitia calculatoarelor, tabletelor, telefoanelor si a internetului. 


De asemenea, as vrea sa aflu daca si astazi mai sunt soferi de camion care isi arunca anvelopele uzate si inutile pe unde le vine chef, fara sa se gandeasca vreo clipa ca in acest fel distrug natura. Pana la urma, cred ca intr-o zi voi scrie un amplu articol pe blog si in el voi explica foarte clar cat de multe prsoane din tara aceasta cauta zilnic pe internet informatii in legatura cu ceea ce se poate face din anvelope pentru camion. Acestia sunt oameni practici, care au inteles ca dintr-un aparent nimic bun de aruncat poti face lucruri interesante, unice, demne de a fi puse in curte sau chiar in casa. Am vazut oameni care, din niste cauciucuri pentru camion aruncate pe malul unei garle oarecare, au facut un soi de fantana arteziana in trepte. Au pus cauciucuri de marimi diferite unul peste celalalt, le-au umplut cu pamant bun si in el au imprastiat seminte de flori care acum isi revarsa frumusetea peste cauciucuri, dand astfel curtii un aspect inedit, absolut deosebit, fascinant prin frumusetea simpla. Alti oameni folosesc cauciucuri pentru camion la aranjarea curtii in asa fel incat totul sa fie vesel si atragator. Da, pur si simplu unii reusesc sa taie cauciucurile in diverse forme de animale, apoi le vopsesc in culori vesele si le "planteaza" in curti. Nu mai aruncati pe malul garlelor aceste cauciucuri de camion. Intotdeauna le puteti gasi o alta intrebuintare!

Daca doriti sa cumparati anvelope pentru camion, intrati pe site-ul PremiumAnvelope.ro, locul unde veti gasi o multime de modele de anvelope la preturi foarte mici. 


0 comentarii:

Te-ai pierdut?

Un produs Blogger.